Connect with us

Hirdetés

technokrata

Bemutatkozott a HTC Sensation XE BEATS AUDIO

Kütyük

Bemutatkozott a HTC Sensation XE BEATS AUDIO

Új, 1,5 GHZ-es két magos processzorral és hosszabb akkumulátor üzemidővel a HTC Sensation XE most még kifinomultabb és lenyűgözőbb élmény.

Ez a telefon a HTC első olyan okostelefonja, mely a Beats Audio technológia segítségével stúdió minőségű audio hangzást biztosít. A HTC Sensation XE különleges multimédia élményt nyújt a felhasználók számára, új audio minőségi szintet teremtve ezzel a mobilpiacon. Emellett az 1,5 GHz-es két magos processzorral és a meghosszabbított akkumulátor időtartammal a HTC Sensation XE nagyobb teljesítményre és hosszabb készenléti időre képes.

„A felhasználók mobil élményének elengedhetetlenül fontos része az audio, és mi folyamatosan arra törekszünk, hogy az audio határait feszegetve a fejlődés ne csak az emberi hang, hanem a zene, a filmek és a játékok esetében is jelen legyen” – hangsúlyozta Jason Maskenzie, a HTC globális eladásokért és marketingért felelős elnöke.

 

A HTC Sensation XE az első integrált Beats Audio élményt nyújtó mobilkészülék – szoftver és hardver együttese mellyel a zenehallgatás valódi élmény. Exkluzív Beats by Dr.Dre fülhallgatóval használva a mobiltelefon automatikusan a beállított Beats by Dr.Dre profilra vált, és a zeneszámokat kifejezetten a fülhallgatóra hangolva játssza le. Függetlenül attól, hogy milyen az Android piacon elérhető zeneszolgáltatást használsz, teltebb basszust, csengőbb énekhangokat, és a tiszta zenei hangzás teljesen új spektrumát fedezheted fel.

A HTC Sensation XE 8/16 gigabájtos micro SD kártyával érkezik, amely több ezer zeneszám tárolására alkalmas. Az exkluzív Beats by Dr. Dre fülhallgatók távirányítóval rendelkeznek, amely lehetővé teszi, hogy szüneteltesd, leállítsd, vagy válts a zeneszámok között, felvedd vagy lerakd a hívást, miközben a telefon a zsebedben lapul.

A HTC Sensation XE Kelet- Közép Európában szeptember végétől érhető el.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés