Connect with us

Bemutatkozott a Samsung ChatON

chatON

Kütyük

Bemutatkozott a Samsung ChatON

A Samsung bemutatta saját fejlesztésű, ChatON névre keresztelt csevegőprogramját. A ChatON alkalmazás letölthető lesz a Samsung mellett más márkájú okostelefonokra és a legfontosabb mobil platformokra is.

Az új azonnali üzenetküldő alkalmazás segítségével a felhasználók szöveges üzenetet, képeket, videókat és akár kézzel írt szövegeket is továbbíthatnak ismerőseiknek. Az alkalmazás lehetővé teszi a csoportos csevegést is, a webes klienssel pedig még könnyebbé válik a tartalmak és beszélgetések megosztása a telefon és a számítógép között.

„A ChatON szolgáltatással a célunk, hogy megkönnyítsük és egyúttal, újraértelmezzük, illetve minél több felhasználó számára elérhetővé tegyük az okostelefonos kommunikációt. Az alkalmazással a felhasználók okostelefon márkától és platformtól függetlenül, nemcsak okostelefonos, hanem hagyományos mobillal rendelkező ismerőseikkel is megoszthatnak tartalmakat szerte a világban, ráadásul olyan formátumban, amilyenben csak szeretnék” – mondta Ho Soo Lee, a Samsung Electronics Médiamegoldások Központjának elnöke.

A ChatON, amely több mint 120 országban és 62 nyelven érhető el, két különböző verzióban létezik. Az első szint az ún. „feature”, azaz hagyományos telefonok számára érhető el, ahol a fő hangsúly a könnyű használaton, a szövegek, képek, naptárbejegyzések, kapcsolatok és pillanatnyi élmények minél egyszerűbb megosztásán van.

Az okostelefon-használók ezeken az alapvető funkciókon túl további lehetőségeket is élvezhetnek. Az Interaction Rank (interakciós rangsor) segítségével pontosan láthatják, hogy egyes barátaikkal milyen gyakran lépnek kapcsolatba, és bejegyzéseket írhatnak a ChatON profiloldalukra. A felhasználók emellett ún. „multimédiás” üzeneteket is küldhetnek, amelyekben saját tartalmakat hozhatnak létre a kézzel írt szövegek, hangjegyzetek és háttérképek szabad ötvözésével. A beszélgetési ablakokban található fotók és videók pedig egy tartalommegosztás céljából automatikusan létrehozott helyen, a Trunk-ban gyülekeznek.

Az egész világon elérhető, teljes mértékben ingyenes ChatON-ban a felhasználók csatlakozhatnak online közösségekhez, illetve akár létre is hozhatnak ilyeneket, így mobileszközükön keresztül folyamatosan tarthatják a kapcsolatot barátaikkal és ismerőseikkel. A Samsung ChatON fokozatosan lesz elérhető az összes jelentősebb okostelefonon, táblagépen, notebookon és Samsung „feature” telefonon, beleértve az IFA szakkiállításon újonnan bemutatott termékeket is.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

TAG-Heuer-Carrera-Calibre-16-Chronograph-2019-Model-Updated-design-3

SmartWatch

Új modellekkel frissült a TAG Heuer Carrera Calibre kollekció

2019. szeptember 15. vasárnap
Honor Band 5_all_colours_1_web

Kütyük

Magyarországra is megérkezik a Honor Band 5

2019. szeptember 14. szombat
men's  watch, Men's Accessories, beautiful stylish watches

SmartWatch

Prémium okosórához prémium szíj dukál!

2019. szeptember 13. péntek
2019 OLED TV NVIDIA G-SYNC_1

Smart-TV

NVIDIA G-SYNC támogatást kapnak az LG 2019-es OLED televíziói

2019. szeptember 12. csütörtök
iphone11-5

SmartPhone

Ilyenek lettek és ennyibe fognak kerülni az új iPhone-ok

2019. szeptember 12. csütörtök

Dotkom