Connect with us

Tízből kilenc Apple-vád elbukott a Samsung ellen

isamsung

Dotkom

Tízből kilenc Apple-vád elbukott a Samsung ellen

A holland bíróság tízből kilenc esetben elutasította az Apple által indított, szellemi tulajdonhoz kapcsolódó jogsértéssel foglalkozó beadványt.

A holland bíróság határozata egyértelmű bizonyítéka annak, hogy a Galaxy okostelefonok innovatív, sajátos megkülönböztető jeggyel rendelkező termékek. Az ítéletben megjelölt egyetlen jogsértő ponttal kapcsolatban a Samsung jogi eszközöket is felhasználva kívánja biztosítani a Galaxy termékek elérhetőségét Hollandiában – az ítélet ugyanis várhatóan nem lesz hatással a többi európai országban történő értékesítésre.

A Samsung büszke a mobilkommunikációs területen eddig felmutatott eredményeire és fejlesztéseire. A cég továbbra is új termékekkel és technológiai újításokkal fogja kiszolgálni a fogyasztók igényeit, és eltökélten fogja védeni szellemi alkotásaihoz fűződő jogait a jelenleg folyó eljárásokban, legyenek azok a világ bármely pontján.

A bíróság nem hozott elmarasztaló ítéletet a Samsung Galaxy Tab készülékekkel kapcsolatban indított, a szellemi alkotásokra vonatkozó jogok megsértése ügyében. Az ítélet szerint a Samsung GALAXY S, GALAXY S II és GALAXY Ace készülékek az idézett tíz helyett csupán egyetlen pontban sértették a perben jelzett szellemi alkotások védelmét szolgáló jogszabályokat.

A bíróság ítélete alapján a Samsung Electronics – a Samsung anyavállalata – nem forgalmazhatja az érintett termékeket Hollandiában. A döntés nem érinti a Samsung Electronics egyéb európai országokban végzett értékesítési tevékenységét.

Az ítélet – amely október 14-ig ad türelmi időt a jogsértés kezelésére – kimondja továbbá, hogy a Samsung hollandiai székhellyel rendelkező leányvállalatai sem értékesíthetik a fent említett termékeket az ítéletben jogsértőnek talált egyetlen pont elhárításáig a következő európai országokban: Hollandia, Egyesült Királyság, Franciaország, Németország, Finnország, Írország, Liechtenstein, Luxemburg, Monaco, Svédország és Svájc.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

montblanc_star_legacy_pic_01
Device offers wireless printing without a router and mobile print functionality with Apple AirPrint, Google Cloud Print, Mopria and Android support.
p30_pro_eisa

SmartPhone

A Huawei P30 Pro lett az idei év legjobb okostelefonja

2019. augusztus 22. csütörtök
lg_thinq_amazon_01

Smart home

Az LG háztartási gépei bevásárolnak helyetted online

2019. augusztus 22. csütörtök
klíma az irodában

Office

Hogyan állítsuk be a klímát az irodában

2019. augusztus 21. szerda

Dotkom

YouTube előfizetés

Digitális oktatás

YouTube Music előfizetés diákkedvezménnyel

2019. augusztus 19. hétfő
maxresdefault-1

Dotkom

A Huawei bemutatta saját operációs rendszerét

2019. augusztus 11. vasárnap
maxresdefault

Dotkom

A Vodafone beindította a jövő szenzorhálózatát

2019. augusztus 7. szerda
psd2 blockbenpay
adesso magyar iroda

Dotkom

Képviseletet nyit az adesso Magyarországon

2019. augusztus 5. hétfő