Connect with us

Két új iPhone jön!

iphone-5

Kütyük

Két új iPhone jön!

Heteken belül piacra dobja az iPhone4 egy olcsóbb, 8 gigabájtos változatát az Apple, októberben pedig jön a 4S!

Az Apple okostelefonjának legújabb változata, az iPhone5 szeptember végén vagy október közepén kerülhet kereskedelmi forgalomba a Reuters hírügynökség és a The Wall Street Journal értesülése szerint.
Az egyesek által iPhone4S-nek is nevezett olcsóbb okostelefonnak 8 gigabyte-os memóriája lesz, kisebb érintőképernyővel rendelkezik majd, jobb antennával látják el, és 8 megapixeles kamera lesz beleépítve.


“Az alacsonyabb árú verzió egy szükséges rossz az iPhone elterjesztésének jelen szakaszában, különösen a feltörekvő piacokon, ahol az átlagjövedelem sokkal kisebb” – magyarázta Channing Smith, a Capital Advisors Growth Fund igazgatója. (A cég az Apple egyik tulajdonosa.)
A Nokia uralja a piac alsó szegmensét, miközben az Apple eddig csak a kiváló minőségre összpontosított.
Az ázsiai beszállítók már elkezdték gyártani az olcsóbb verziót, amely külsőségeiben szinte teljesen hasonló lesz az eredeti változathoz. Körülbelül ugyanakkor tervezik piacra dobni, mint az Egyesült Államokban az iPhone5-öt.
Az iPhone4-et 2010 júniusában dobta piacra az amerikai számítástechnikai óriás 16 és 32 gigabyte-os változatokban.
Az iPhone5 a várakozások szerint hasonló lesz az eredeti 4-es verzióhoz, ám vékonyabb és könnyebb lesz, jobb minőségű digitális kameráját kap, és működtetési rendszerét is kifinomultabbá teszik.
Az Apple júniusban már közölte, hogy őszre tervezi piacra dobni, most azonban nem nyilatkozott a piaci értesülések kapcsán.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom