Connect with us

Olcsó és gyors mobilnet csomagok a Telenornál!

laptop

Dotkom

Olcsó és gyors mobilnet csomagok a Telenornál!

Az új Hipernet portfólió négy különböző, a korábbinál lényegesen nagyobb sávszélességű internetelérést kínál.

A Hipernet tarifacsomagok nevüknek megfelelően négy különböző névleges sebességű – 5, 7, 21, és 42 Mbps – internetkapcsolatot tesznek lehetővé, és 2, 6, 10 vagy 20 GB belföldi adatmennyiséget tartalmaznak. A hálózatfejlesztési projektből fakadó minőségi változás a Hipernet bevezetésével a holnapi naptól Budapesten és környékén kézzelfogható lesz, például az egyre népszerűbb, nagyfelbontású videós tartalmak letöltése és megtekintése során. Az új hálózat lehetővé teszi továbbá videohívások bonyolítását kiváló minőségben, de a nagy sávszélességet igénylő online játékok kedvelői előtt is új lehetőségek nyílnak meg.

A kétéves hűségnyilatkozatot vállalók további extra szolgáltatásokat kapnak. Bármely csomag használatakor korlátlanul böngészhetnek és e-mailezhetnek, a Hipernet 7 és a nagyobb csomagok mellé pedig vírusvédelem és Telenor Net Pajzs szolgáltatás is jár. Mindez a két legnagyobb, Hipernet 21 és 42 tarifacsomag esetében 100 GB extra, éjszaka felhasználható adatmennyiséggel egészül ki.

 

A már korábban megismert mobilinternet-csomagok többségéhez hasonlóan az új, Hipernet-tarifák esetében sincs túlhasználati díj belföldön: a keret túllépése esetén a szolgáltató mindössze az internetkapcsolat sebességét csökkenti. A Hipernet tarifacsomagokba foglalt belföldi adatmennyiség kiegészítésére 1000 forintért 1 GB, 2500 forintért 4 GB, 3500 forintért pedig 10 GB belföldi adatmennyiséget vásárolhatnak az ügyfelek.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom