Connect with us

Megjött a Symbian Anna

symbian-anna

Kütyük

Megjött a Symbian Anna

Mától letölthető a Symbian okostelefonok legújabb szoftverfrissítése, a Symbian Anna.

A Symbian Anna tovább fokozza a felhasználói élményt a Nokia N8, Nokia C7, Nokia C6-01 és Nokia E7 okostelefonokon. Mindezt olyan újítások segítik elő, mint az új felhasználói felület, a virtuális QWERTZ billentyűzet álló módban, az osztott képernyős levelezés, a frissített Nokia Térképek, a kényelmesebb webböngészés és a magasabb szintű biztonsági megoldások. A Symbian Anna letölthető az Ovi Suite legújabb verziója (3.1.1.) segítségével számítógépre, vagy vezeték nélküli hálózatokon keresztül okostelefonra.

A Symbian Anna főbb jellemzői:

Felhasználói felület: a Symbian Anna új külsőt és friss életérzést ad a Nokia N8, Nokia C7, Nokia C6-01 és Nokia E7 okostelefonoknak, illetve sokrétűen fokozza azok használhatóságát. Az érintőképernyő használata jelentősen egyszerűsödött az osztott képernyős kezelőfelületnek köszönhetően, mely lehetővé teszi az e-mailek, üzenetek, weblapok, névjegyzékek figyelemmel követését miközben a felhasználó virtuális QWERTZ billentyűzetét használja, mely már álló módban is elérhető.

Térképek és navigáció: Symbian Anna új keresőfunkciókkal látja el a Nokia Térképeket, új tömegközlekedési útvonalakat is felkínál és lehetővé teszi a csatlakozást különböző közösségi oldalakhoz, mint a Facebook, Twitter, vagy Foursquare.

Böngészés: a webböngészés gyorsabb és egyszerűbb, a kívánt weblapok betöltési sebessége gyorsabb, így a felhasználó könnyebben eléri az általa kedvelt oldalakat.

Üzleti felhasználóknak: a Symbian Anna igazi vállalati szintű biztonsági megoldásokat kínál a Nokia okostelefonokon lévő gyorsított kódolási eljárásoknak köszönhetően. A Nokia N8, Nokia C7, Nokia C6-01 vagy a Nokia E7 készülékek üzleti felhasználói könnyedén és biztonságosan csatlakozhatnak a vállalati belső hálózatra IPSEC és SSL VPN csatornákon keresztül.

Near Field Communications (NFC, kis hatótávolságú kommunikáció) technológia: a Symbian Anna szoftver frissítése szintén aktiválja a Nokia C7 készülék NFC funkcióját is. Ennek köszönhetően lehetővé válik a fotók, videók, névjegyzékek összegyűjtése és megosztása, valamint a közös játék is az egymáshoz érintett mobiltelefonok között. Továbbá könnyedén kivitelezhető a készülékek párosítása NFC-vel rendelkező más Nokia és egyéb eszközökkel, valamint az NFC-tag leolvasásával további lehetőségek válnak elérhetővé a felhasználó számára.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

hono

SmartPhone

A HONOR 20 augusztus 1-től kapható Magyarországon

2019. július 22. hétfő
Sony A7R

Kamera

61 megapixeles fényképezőgép a Sonytól

2019. július 22. hétfő
longines-hydroconquest-full-black-ceramic-l3-784-4-56-9-1

SmartWatch

Igazán férfias sportórát mutatott be a Longines

2019. július 20. szombat
Business woman are checking stock market graph on digital tablet

Office

SUSE Enterprise Storage 6: miénk itt a tár!

2019. július 17. szerda
caw211w-fc6467-special-ed-through-time-80s-2019

Dotkom