Connect with us

Tarolt a Samsung: legjobb tévé, mobil, fényképezőgép, objektív díjak!

BEST BUY TV Samsung UE40D6500

Kütyük

Tarolt a Samsung: legjobb tévé, mobil, fényképezőgép, objektív díjak!

2011-2012-ben az év mobiltelefonja a Samsung GALAXY S II, a legjobb ár/érték arányú televízió a Samsung UE40D6500 LED TV, az év közösségi média fényképezőgépe a Samsung SH100, míg az év legjobb kompakt objektíve a Samsung NX 20-50mm F3.5-5.6 ED i-Function lett.

A Samsung Electronics négy terméke nyerte el idén a European Imaging and Sound Association (EISA) díját, amelyet 19 európai ország 50 népszerű szórakoztató elektronikai magazinjának szerkesztője ítél oda évről évre.

„Elkötelezettek vagyunk aziránt, hogy kiváló minőségű termékek gazdag választékával álljunk a fogyasztók rendelkezésére. Nagy büszkeséggel tölt el bennünket, hogy egy olyan rangos szakmai szervezet is elismerte termékeink minőségét, mint az EISA” – mondta SP Kim, a Samsung Electronics Europe elnök-vezérigazgatója.

A Samsung díjnyertes termékei, fő tulajdonságaik és az indoklások:

2011-2012 európai mobiltelefonja: a Samsung GALAXY S II


 • Lenyűgöző, 4,3 hüvelykes Super AMOLED Plus kijelző
 • Kimagasló sebesség az 1,2 GHz-es, kétmagos processzornak köszönhetően
 • Karcsú, mindössze 8,49 mm vastag ház és kis súly (119 g)

„Egy Samsung Galaxy S II-vel a kezében az ember azt érzi, bármit megtehet: internetezhet, full HD minőségben rögzíthet videókat, bármilyen multimédiás tartalmat lejátszhat és fényképezhet” – mondták el az EISA szakértői a készülékről.

2011-2012 európai legjobb ár/érték arányú televíziója: a Samsung UE40D6500


 • Legjobb minőség és legszebb dizájn elérhető  áron
 • Teljes értékű okostévé funkciók és széleskörű csatlakoztathatóság
 • Lenyűgöző képminőség 2D-ben és 3D-ben is
 • Hihetetlenül alacsony fogyasztás a legújabb LED-es technológiának köszönhetően

Az EISA szakértői hozzátették: „Az UE40D6500 Smart TV funkcióinak, hasznos alkalmazásainak és közösségi média szolgáltatásainak köszönhetően új dimenziót nyit az online szórakozásban.”

2011-2012 európai közösségi média fényképezőgépe: Samsung SH100


 • A fényképezővel készített képek WiFi-n keresztül könnyedén feltölthetők a közösségi oldalakra, vagy e-mailben is továbbküldhetők
 • Felhasználóbarát funkciók: automatikus számítógépes adatmentés és Allshare-támogatás (DLNA)
 • A fényképezőgép okostelefonnal is irányítható, így távolról is készíthető vele kép

Az EISA szerint „a kisméretű, 14,2 MP-es Samsung SH100 kompakt digitális fényképezőgép leegyszerűsíti a képek és videók megosztását.”

2011-2012 európai kompakt objektíve: Samsung NX 20-50MM F3.5-5.6 ED i-Function • Kiváló képminőség minden zoom- és rekesztartományban
 • Kis súly és könnyű használat

“Mivel az objektív használaton kívül összecsukható, ezért valóban meglepően kisméretű. Nyitott állapotban pedig kiváló felbontóképességének köszönhetően képminősége kiemelkedő.” – mondták az EISA szakértői az objektívről.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom