Connect with us

technokrata

A Vodafone-nál debütált a Sony Ericsson Xperia Mini Pro

Mango_White_CA03_H_OP_SCR2

Kütyük

A Vodafone-nál debütált a Sony Ericsson Xperia Mini Pro

Megérkezett a méltán sikeres Sony Ericsson X10 Mini Pro utódja, ami még népszerűbb lehet elődjénél.

Kicsi a bors, de erős – a maga kategóriájában legalábbis mindenképpen az a Sony Ericsson új mini okostelefonja, ami a kis mobilt kedvelők kedvence lehet. A rég bevált és sokak számára elengedhetetlen fizikai QWERTZ billentyűzet természetesen maradt, annyi újdonsággal, hogy a minimálisan megnövelt méret miatt könnyebb bármilyen szöveg bevitele, illetve az előzőhöz képest több, egészen pontosan 4×11 gombot rejt már a kicsúsztatható felület.

Éppen a méretnövekedésnek köszönhetően a karcmentes felületet kapott kijelző a korábbi 2,55 hüvelyk helyett immár 3 hüvelykes lett, a felbontásban pedig 320×240-ről 480×320-ra nőtt. Ráadásul elődjétől eltérően ez a kijelző már képes a többujjas vezérlésre is.

Ezeken kívül is szolgál újdonságokkal a piacon elérhető egyik legkisebb okostelefon: processzora több mint másfélszeresére gyorsult, hiszen az 1 GHz-es Qualcomm Snapdragon került bele, amihez 512 MB memória csatlakozik, ami egy micro SD kártyával 32 GB-ig növelhető.

Az 5 megapixeles felbontású kamera a LED-vakuval az elődhöz hasonlóan megmaradt, újdonság viszont a 8xos digitális zoom, ami eddig teljesen hiányzott, illetve igény esetén már 12 órányi videoanyag is rögzíthető.

A fekete és fehér színekben elérhető okostelefon az Android operációs rendszer 2.3-as verziójával, vagyis Gingerbread-el kerül a Vodafone polcaira.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák