Connect with us

technokrata

IKEA katalógus okostelefonokra is

ikea

Kütyük

IKEA katalógus okostelefonokra is

Idén az okostelefon-felhasználók már átlapozhatják a 2012-es IKEA katalógust: a mobilalkalmazás mától letölthető iPhone és androidos telefonokra is.

Hasonlóan a 2012-es IKEA katalógus nyomtatott változatához, az iPhone-os és androidos verzió is számtalan inspirációval és okos lakberendezési megoldással érkezik, a legtöbb ember igényeihez és pénztárcájához igazodva. A mobil alkalmazással a felhasználók átböngészhetik az IKEA katalógusát iPhone vagy androidos készülékükön és felfedezhetik, hogy praktikus és okos ötletekkel, hogyan alakíthatják át a legkisebb szobát is olyanná, amilyenné szeretnék. Sőt, ezzel a praktikus alkalmazással a kedvenc bútorokból és kiegészítőkből egy kívánságlistát is összeállíthatnak, később pedig az áruházban ez alapján intézhetik a bevásárlást. Nem is szólva arról, hogy a teljes katalógust egy mobiltelefonon magukkal vihetik, így bárhol, bármikor nézegethetik, inspirációt gyűjthetnek otthonuk szépítéséhez.

Az IKEA 2012-es katalógusának magyar verziója ingyenesen elérhető az App Store-ból és az Android Marketből is 2011. augusztus 15-től.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák