Connect with us

Két vadonatúj Gingerbread okostelefon az LG-től!

LG Optimus Pro es net

Kütyük

Két vadonatúj Gingerbread okostelefon az LG-től!

Az LG Optimus Pro és az Optimus Net még több felhasználó számára teszi lehetővé az Android operációs rendszer használatát.

Az LG Electronics bemutatja az LG Optimus család két új tagját, az LG Optimus Pro C660-at és az LG Optimus Net P690-et, amelyeken már a legújabb Android 2.3 operációs rendszer (Gingrebread) fut, amely elődeinél nagyobb mértékben támogatja a multimédiás alkalmazásokat, jobb energiafelhasználást és teljesebb játékélményt biztosít.

A vásárlók azt szeretik, ha választhatnak a különböző jellemzőkkel és technológiai tudással felszerelt mobiltelefonok közül.  Az Optimus Pro és az Optimus Net készülékek tovább bővítik az Androidos LG telefonválasztékot, így egyre jobban le tudjuk fedni a mobilkommunikációs piac különböző szegmenseit.” − nyilatkozta Dr. Jong-seok Park, az LG Electronics Mobile Communications Company elnök-vezérigazgatója.

LG Optimus Pro

A QWERTY billentyűzettel is ellátott érintőképernyős készülék könnyebb és egyszerűbb hozzáférést biztosít a közösségi portálokhoz. Az LG-nek ez az első olyan okostelefonja, amelyen nem fekvő, hanem álló elrendezésű a QWERTY billentyűzet. Az Optimus Pro a fizikai billentyűzet és az érintőképernyő kellemes ötvözetét kínálja. A 2,8 colos kijelzőn könnyű navigálni, a QWERTY billentyűzeten pedig gyorsan és pontosan lehet gépelni. Az e-mailek és a határidőnapló külön gombot kaptak, a gyors eléréshez.

LG Optimus Net


Az LG Social+™ közösségi widget az összes közösségi portált megjeleníti a kezdő kijelzőn. A készülék használói egyetlen gombnyomással frissíthetik a Facebook és Twitter profiljukat, illetve a barátaik kommentjeit is elolvashatják ugyanazon a képernyőn. Az integrált közösségi widget segítségével egyetlen klikkeléssel, a kezdőlapról megoszthatók a fényképek, egyszerre több portálon is. A 3,2 HVGA (320×480) kijelző tisztábban, élesebben jeleníti meg a multimédiás tartalmat, az LG SmartShare™ funkcióval pedig könnyedén megoszthatjuk a telefon tartalmát egyéb DLNA-képes készülékkel.

Az Optimus Net műszaki tulajdonságai országonként eltérőek lesznek. A szolgáltatótól függően egyes európai országokban hozzáférhető lesz a Near Field Communication (NFC) technológia a mobil fizetésekhez*.

Az Optimus Pro és az Optimus Net egyaránt a kategória legerősebb 1550 mAh-ás akkuját kapja, valamint 800 MHz-es CPU-t a hosszabb és jobb teljesítmény érdekében.

 Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

mobilfoto_kiallitas_budapest_19

Esemény

Mobilfotó-kiállítás perui portrékból

2019. augusztus 19. hétfő
casio Gravitiymaster

Kütyük

A 72 grammos Gravitymaster

2019. augusztus 19. hétfő
Honor20Pro
LG IFA díjnyertes termékek 2019

Kütyük

2019-2020 legjobb prémium OLED TV-je

2019. augusztus 18. vasárnap
mr-george-zhao-president-of-honor-at-the-honor-vision-china-launch_web

Smart-TV

A Honor teljesen újraértelmezi a Smart-TV fogalmát

2019. augusztus 17. szombat

Dotkom

YouTube előfizetés

Digitális oktatás

YouTube Music előfizetés diákkedvezménnyel

2019. augusztus 19. hétfő
maxresdefault-1

Dotkom

A Huawei bemutatta saját operációs rendszerét

2019. augusztus 11. vasárnap
maxresdefault

Dotkom

A Vodafone beindította a jövő szenzorhálózatát

2019. augusztus 7. szerda
psd2 blockbenpay
adesso magyar iroda

Dotkom

Képviseletet nyit az adesso Magyarországon

2019. augusztus 5. hétfő