Connect with us

technokrata

Két vadonatúj Gingerbread okostelefon az LG-től!

Kütyük

Két vadonatúj Gingerbread okostelefon az LG-től!

Az LG Optimus Pro és az Optimus Net még több felhasználó számára teszi lehetővé az Android operációs rendszer használatát.

Az LG Electronics bemutatja az LG Optimus család két új tagját, az LG Optimus Pro C660-at és az LG Optimus Net P690-et, amelyeken már a legújabb Android 2.3 operációs rendszer (Gingrebread) fut, amely elődeinél nagyobb mértékben támogatja a multimédiás alkalmazásokat, jobb energiafelhasználást és teljesebb játékélményt biztosít.

A vásárlók azt szeretik, ha választhatnak a különböző jellemzőkkel és technológiai tudással felszerelt mobiltelefonok közül.  Az Optimus Pro és az Optimus Net készülékek tovább bővítik az Androidos LG telefonválasztékot, így egyre jobban le tudjuk fedni a mobilkommunikációs piac különböző szegmenseit.” − nyilatkozta Dr. Jong-seok Park, az LG Electronics Mobile Communications Company elnök-vezérigazgatója.

LG Optimus Pro

A QWERTY billentyűzettel is ellátott érintőképernyős készülék könnyebb és egyszerűbb hozzáférést biztosít a közösségi portálokhoz. Az LG-nek ez az első olyan okostelefonja, amelyen nem fekvő, hanem álló elrendezésű a QWERTY billentyűzet. Az Optimus Pro a fizikai billentyűzet és az érintőképernyő kellemes ötvözetét kínálja. A 2,8 colos kijelzőn könnyű navigálni, a QWERTY billentyűzeten pedig gyorsan és pontosan lehet gépelni. Az e-mailek és a határidőnapló külön gombot kaptak, a gyors eléréshez.

LG Optimus Net


Az LG Social+™ közösségi widget az összes közösségi portált megjeleníti a kezdő kijelzőn. A készülék használói egyetlen gombnyomással frissíthetik a Facebook és Twitter profiljukat, illetve a barátaik kommentjeit is elolvashatják ugyanazon a képernyőn. Az integrált közösségi widget segítségével egyetlen klikkeléssel, a kezdőlapról megoszthatók a fényképek, egyszerre több portálon is. A 3,2 HVGA (320×480) kijelző tisztábban, élesebben jeleníti meg a multimédiás tartalmat, az LG SmartShare™ funkcióval pedig könnyedén megoszthatjuk a telefon tartalmát egyéb DLNA-képes készülékkel.

Az Optimus Net műszaki tulajdonságai országonként eltérőek lesznek. A szolgáltatótól függően egyes európai országokban hozzáférhető lesz a Near Field Communication (NFC) technológia a mobil fizetésekhez*.

Az Optimus Pro és az Optimus Net egyaránt a kategória legerősebb 1550 mAh-ás akkuját kapja, valamint 800 MHz-es CPU-t a hosszabb és jobb teljesítmény érdekében.

 Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom

Black Friday

Dotkom

Indul a Black Friday hete az Euronics-ban

2019. november 12. kedd

Dotkom

Rekord összegű kártérítést kap a svéd Foreo

2019. november 8. péntek
JunctionX Budapest
red november

Dotkom

Black Friday helyett Red November a Vodafone-nál

2019. november 1. péntek
OTP Simple

Dotkom

Egyre többen vásárolunk mentett kártyaadatokkal

2019. október 31. csütörtök