Connect with us

technokrata

A HTC a zenére koncentrál

Kütyük

A HTC a zenére koncentrál

A HTC bejelentette, hogy stratégiai partnerséget köt és beruházást hajt végre a Beats™ Electronics LLC-ben. A két gyors ütemben növekvő márka a kiváló minőségű hangzásra fokuszál a HTC telefonokban.

“A HTC és a Beats by Dr. Dre együttműködése egy olyan lehetőség a két vállalatnak, mely segít átalakítani az okostelefon iparágat és meghatározni jövőjét.”- mondta el Jimmy Iovine, a Beats by Dr. Dre elnöke és az Interscope Geffen A&M Records vezérigazgatója, amely a Universal Music Group egyik üzletága és egyben a Beats részvényese.

“A Beats by Dr. Dre számára ez egy fontos lépés küldetésének teljesítéséhez. Célunk, hogy fogyasztóink újra a művészek szándékainak megfelelő, a digitális forradalom előtti hangzást élvezhessék.”

A HTC® és a Beats™ együttműködésének köszönhetően a jobb minőségű hangélményt nyújtó készülékek várhatóan már az ősztől elérhetők lesznek.

“A Beats a popkultúra segítségével építette fel egyedi márkáját” mondta Peter Chou, a HTC Corporation vezérigazgatója. “Hiszünk benne, hogy stratégiai partnerkapcsolatunk révén a felhasználók verhetetlen hangélményt kapnak HTC telefonjaikon.”

A HTC közismert a telefonjaihoz adott különleges szolgáltatásokról és tartalmakról, amelyek összehasonlíthatatlan felhasználói élményt képesek nyújtani. A Beats pedig arról híres, hogy a profi hangstúdiókban felvett hangzások teljes spektrumát képes reprodukálni, így például a felhasználók a művész eredeti szándéka szerint hallgathatják a produkciót.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin