Connect with us

technokrata

Olcsó és gyors Nokia okostelefon érkezett

nokia-500-1

Kütyük

Olcsó és gyors Nokia okostelefon érkezett

A Nokia bemutatta a Nokia 500 belépő szintű érintőképernyős okostelefont, mely egyesíti a Nokia eddigi leggyorsabb processzorát, egy 5 megapixeles kamerát, zenei és szórakoztató funkciókat, valamint térképeket és részletes navigációt.

A Nokia 500 a Nokia Symbian-alapú készülékeinek legújabb tagja, a legújabb Symbian Anna felhasználói élményre épül, tökéletesített szoftvert, gyorsabb web-böngészőt és új Ovi Térképeket kínál.

Tartalmak gyors elérése

A Nokia 500 okostelefonnal a barátokkal és családtagokkal villámgyors a kapcsolattartás. A Facebook, a Twitter, a RenRen és más közösségi oldalak, valamint a csetelés közvetlenül a nyitóoldalon frissülnek. 1GHz-es processzorával a Nokia 500 az egyik leggyorsabb okostelefon ebben az árkategóriában, és ezzel lehetővé teszi, hogy a felhasználók sok alkalmazást tartsanak nyitva egyszerre, gyorsan és könnyen váltsanak azok között, és még a legnagyobb erőforrás-igényű alkalmazásokat is anélkül használják, hogy ezzel lelassítanák a telefont. A készülék a Nokia legújabb web-böngésző technológiájával rendelkezik, amely a nagy erejű processzorral együtt sokkal jobb böngészési és internetes élményt biztosít.

A Nokia 500 olyan zenei és szórakoztató alkalmazásokkal együtt érkezik, mint például a Shazam Encore, a Lonely Planet és a Michelin útikönyvek. Ez a belépő szintű okostelefon a Nokia legújabb, közösségi oldalak használatára optimalizált térképkezelési technológiáját is magában foglalja, hagy a felhasználók világszerte be tudjanak jelentkezni helyekre. Az offline, beszédhangvezérelt gyalogos és autós navigáció több mint 80 országban segít elkerülni a magas roaming-díjakat.

A Nokia 500 2011 III. negyedévétől lesz elérhető feketében, majd az év végén követi az fehér is. Mindkét változat három különböző cserélhető hátlappal érkezik a felhasználókhoz. A Nokia 500 150 eurós nettó kiskereskedelmi áron kerül a boltokba.

A Nokia 500 fő jellemzői

  • 1 GHz-es processzor és WLAN az alkalmazások és szórakoztató tartalmak gyors eléréséért
  • 5 megapixeles kamera, videofelvétel
  • Ovi Térképek ingyenes autós és gyalogos navigációval világszerte, Here and Now, hogy megtaláljuk a közelünkben zajló rendezvényeket
  • Ovi Áruház az alkalmazások és más szórakoztató tartalmak letöltéséhez
  • Zenelejátszó, sztereó FM-rádió, internet-rádió
  • Új Symbian Anna a gyorsabb böngészésért és továbbfejlesztett érintőképernyős felhasználói felületért álló nézetű QWERTY gombsorral és osztott képernyős üzenetkezelővel
  • A WLAN egyszerű elérése a nyitóoldal alkalmazásán keresztülSzólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák