Connect with us

Hirdetés

technokrata

Olcsó és gyors Nokia okostelefon érkezett

Kütyük

Olcsó és gyors Nokia okostelefon érkezett

A Nokia bemutatta a Nokia 500 belépő szintű érintőképernyős okostelefont, mely egyesíti a Nokia eddigi leggyorsabb processzorát, egy 5 megapixeles kamerát, zenei és szórakoztató funkciókat, valamint térképeket és részletes navigációt.

A Nokia 500 a Nokia Symbian-alapú készülékeinek legújabb tagja, a legújabb Symbian Anna felhasználói élményre épül, tökéletesített szoftvert, gyorsabb web-böngészőt és új Ovi Térképeket kínál.

Tartalmak gyors elérése

A Nokia 500 okostelefonnal a barátokkal és családtagokkal villámgyors a kapcsolattartás. A Facebook, a Twitter, a RenRen és más közösségi oldalak, valamint a csetelés közvetlenül a nyitóoldalon frissülnek. 1GHz-es processzorával a Nokia 500 az egyik leggyorsabb okostelefon ebben az árkategóriában, és ezzel lehetővé teszi, hogy a felhasználók sok alkalmazást tartsanak nyitva egyszerre, gyorsan és könnyen váltsanak azok között, és még a legnagyobb erőforrás-igényű alkalmazásokat is anélkül használják, hogy ezzel lelassítanák a telefont. A készülék a Nokia legújabb web-böngésző technológiájával rendelkezik, amely a nagy erejű processzorral együtt sokkal jobb böngészési és internetes élményt biztosít.

A Nokia 500 olyan zenei és szórakoztató alkalmazásokkal együtt érkezik, mint például a Shazam Encore, a Lonely Planet és a Michelin útikönyvek. Ez a belépő szintű okostelefon a Nokia legújabb, közösségi oldalak használatára optimalizált térképkezelési technológiáját is magában foglalja, hagy a felhasználók világszerte be tudjanak jelentkezni helyekre. Az offline, beszédhangvezérelt gyalogos és autós navigáció több mint 80 országban segít elkerülni a magas roaming-díjakat.

A Nokia 500 2011 III. negyedévétől lesz elérhető feketében, majd az év végén követi az fehér is. Mindkét változat három különböző cserélhető hátlappal érkezik a felhasználókhoz. A Nokia 500 150 eurós nettó kiskereskedelmi áron kerül a boltokba.

A Nokia 500 fő jellemzői

  • 1 GHz-es processzor és WLAN az alkalmazások és szórakoztató tartalmak gyors eléréséért
  • 5 megapixeles kamera, videofelvétel
  • Ovi Térképek ingyenes autós és gyalogos navigációval világszerte, Here and Now, hogy megtaláljuk a közelünkben zajló rendezvényeket
  • Ovi Áruház az alkalmazások és más szórakoztató tartalmak letöltéséhez
  • Zenelejátszó, sztereó FM-rádió, internet-rádió
  • Új Symbian Anna a gyorsabb böngészésért és továbbfejlesztett érintőképernyős felhasználói felületért álló nézetű QWERTY gombsorral és osztott képernyős üzenetkezelővel
  • A WLAN egyszerű elérése a nyitóoldal alkalmazásán keresztül



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés