Connect with us

Hirdetés

technokrata

Segít az alvásban az iPhone

Kütyük

Segít az alvásban az iPhone

Egy nemrég kifejlesztett iPhone alkalmazás segítségével nyugodtan ébredhetünk, hiszen a program megfigyelés alatt tartja az alvási funkciókat és segíthet is, hogy többet pihenjünk.

A Lark elnevezésű rendszer egyelőre csak iPhone, iPod Touch és iPad alkalmazásként elérhető, de a fejlesztő Palo Alto szerint hamarosan megjelenik az Androidos verzió is.

A Lark lényegében egy karkötőből és egy érzékelőből áll, amelyek folyamatosan összeköttetésben vannak az iPhone-nal. Ha alvás előtt felhelyezzük a karkötőt a Lark egész éjjel rögzíti az alvási folyamatainkat, reggel pedig megtudhatjuk mennyi ideig tartott elaludnunk, hányszor ébredtünk fel az éjszaka folyamán és mennyit aludtunk pontosan.

A Lark ébresztőként is funkcionálhat, a megfelelő időben rezgéssel jelzi, hogy fel kell kelnünk. Az iPhone képernyője digitális óraként jelzi az időt és ezen lehet bekapcsolni a szundi funkciót is. Ha a rezgésre nem ébrednénk fel, az iPhone hangjelzést is ad.

A Lark valódi ereje abban rejlik, hogy alvási mintáinkat megfigyelve tanácsokat adhat a pihentető alvás eléréséhez. Sajnos ez azonban külön pénzbe kerül.

Maga az eszköz a programmal együtt 129 (22 ezer forint) dollárba kerül, hétnapos tanácsadással együtt azonban már 189 dollár (33 ezer forint).



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés