Connect with us

Hirdetés

technokrata

3D-s okostelefon a T-Mobile-nál!

Kütyük

3D-s okostelefon a T-Mobile-nál!

A mai napon – a hazai mobilszolgáltatók közül elsőként – a T-Mobile webshopjában előrendelhetővé vált a világ első szemüveg nélküli 3D-s okostelefonja, az LG Optimus 3D.

Az LG Optimus 3D készülék nagyszerű teljesítményét az LG egyedülálló „háromszor dupla” konfigurációjának köszönheti, a kétmagos, kétmemóriás és kétcsatornás kialakításnak. A dupla memória és a dupla processzor, valamint a közöttük egyszerre lezajló, tehát gyorsabb adatcsere eredményeképpen az eddiginél még nagyobb élményt jelent majd a weblapok böngészése, nem jelent problémát több program egyszerre történő futtatása, és tovább nézhetjük kedvenc filmünket, mint eddig bármikor.

Az LG Optimus 3D 4,3 colos kapacitív érintőkijelzője szemüveg használata nélkül nyújtja a valóság háromdimenziós élményét. Két darab kétlencsés kamerájával bármikor megörökíthetők a vissza nem térő pillanatok két- vagy háromdimenziós fénykép, illetve videó formájában (2D-ben 5MP, 3D-ben 3MP felbontású multimédiás tartalmak készíthetők).

A készülék képes a két- és háromdimenziós multimédia tartalmak lejátszására is. 3D felületén az LG egyedülálló 3D gyorsgombjával navigálhatunk, amelyhez öt felhasználói felületet rendeltek (3D útmutató, Galéria, 3D kamera, Játékok & Alkalmazások, YouTube 3D). A készülékkel készített háromdimenziós videónkat tehát könnyedén feltölthetjük a YouTube 3D csatornájára.
3D-s felvételeinket a HDMI 1.4 kapcsolaton keresztül megjeleníthetjük kompatibilis 3D televíziókészülékünk képernyőjén, valamint a telefonon tárolt tartalmak a DLNA kompatibilis termékekkel is megoszthatók. Az androidos okostelefon 3D-s élménymegosztási képességei mellett a levelezés, a tájékozódás és a szórakoztató funkciók terén is jól teljesít: Gmail fiókkal és push e-mail rendszerrel, Google Maps térképszoftverrel kiegészülő beépített A-GPS-vevővel, valamint MP3/AAC zenelejátszóval és sztereó RDS FM-rádióval szerelték fel.
A készülék új előfizetéssel, az előfizetésre és a MédiaMánia XL díjcsomagra vállalt 2 éves hűségnyilatkozattal a T-Mobile-nál bruttó 9990 Ft-ért lesz elérhető.


Az Üzletszabályzatnak megfelelő hitelképességi vizsgálat alapján adott esetben ún. mobil előleg befizetése szükségessé válhat.
Az alkalmazások letöltéséhez és használatához adatforgalmazást biztosító díjcsomag igénybevétele vagy Wi-Fi kapcsolat szükséges. Használatuk adatforgalmat generál, mely az előfizető díjcsomagja szerint, a T-Mobile mindenkor hatályos Díjszabása szerint számlázódik.
A webshopban előzetesen megrendelt készüléket a szolgáltató az árukészlet beérkezésekor szállítja ki az ügyfél címére.

 



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés