Connect with us

technokrata

A T-Mobile-é a leggyorsabb mobilnet

mobiles-internet

Dotkom

A T-Mobile-é a leggyorsabb mobilnet

A P3 legújabb tanúsítványa szerint a T-Mobile-nál érhető el a leggyorsabb letöltési sebesség a hazai mobilszolgáltatók közül.

„A letöltési sebesség a T-Mobile-nál a legnagyobb a hazai mobilszolgáltatók közül. Ezt a független, német P3 Communications mérnöki iroda legfrissebb tanúsítványa is igazolja” – jelentette be Király István, a Magyar Telekom vezérigazgató-helyettese, hozzátéve: „A P3 legújabb, a T-Mobile számára készült mérése, meglehetősen nagy mintán, országszerte 68 városra kiterjedően, több szempont alapján vizsgálta a hazai szélessávú mobilhálózatokat. Ennek eredményeként a T-Mobile is rendelkezik a P3 azon tanúsítványával, miszerint a leggyorsabb letöltési sebességet kínálja ügyfeleinek. Fenntartjuk azon véleményünket, hogy a szolgáltatók közötti, a mobilinternet sebességére vonatkozó hiteles kommunikációt kizárólag egységes, a szolgáltatók által egyeztetett közös módszertan szerinti mérésekre szabad alapozni. Ugyanakkor mindenképpen figyelemreméltó, hogy hat hónapon belül a P3 tanúsítványa a harmadik olyan eredmény, amely a piacvezető mobilszolgáltató szélessávú hálózatát ismerte el leggyorsabbnak. A P3 mellett az NMHH-nak készülő egyeztetett szélessávú riportok és az ARCchart kutatócég okostelefon-használatra vonatkozó felmérése is a T-Mobile elsőségét igazolta a mobilinternet letöltési „versenyben”.

A Magyar Telekom marketingért felelős vezérigazgató-helyettese hozzátette:  „A T-Mobile évek óta garanciát vállal a mobilinternet minőségére, és örülünk, hogy ezen a téren követőkre találtunk, hiszen a kialakuló erős verseny minket is ösztönöz, és minden ügyfél számára új előnyöket kínálva segíti a mobilinternet piac további bővülését. Ez a piac már a közeljövőben jelentős változások előtt áll, és a negyedik generációs hálózatok megjelenésével a letöltési sebesség kérdése eltérő megvilágításba kerülhet. A szélessávú mobilhálózatok általánosságban megadott letöltési értékeit ugyanis várhatóan felváltják majd a díjcsomagonkénti garantált le- és feltöltési értékek, így a hálózatok minősége kapcsán támasztott elvárások más értelmezést nyerhetnek majd.”

Tovább
Kapcsolódó cikkek


Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

SmartPhone

Tipp