Connect with us

technokrata

T-Mobile Internet külföldön napi 690 Ft-tól

Beachcomber-Beach-Resort-Hotel-photos-Facilities-Free-Wireless-Internet-Access

Dotkom

T-Mobile Internet külföldön napi 690 Ft-tól

Travel & Surf néven új, kedvező fix díjas roaming adatdíjcsomagokat vezet be július 1-jétől a T-Mobile .

Az új napi és heti roaming adatdíjcsomagok 29 országban – az EU 26 államában valamint Norvégiában, Liechtensteinben és Izlandon, az adott ország területén működő minden, a Magyar Telekommal szerződött partnerhálózaton – teszik lehetővé a költségkímélő mobil internetezést.

A  júliustól bevezetésre kerülő –  minden Deutsche Telekom  leányvállalatnál egységesen Travel & Surf-nek keresztelt – új tarifákkal a cég széles körben kívánja elősegíteni az okostelefonok és a számítógépes mobilinetrnet használatát a vakációjukat külföldön, az EU országaiban töltő turisták körében. A Travel & Surf roaming adatdíjcsomagok internetezésre, e-mailezésre vagy WAP-ozásra használhatóak fel.

A díjcsomagok hazai megrendelői több konstrukcióból is választhatnak. A napi, 24 órás elérhetőséget biztosító Travel  & Surf S díjcsomag mindössze 690 FT-ért 10MB roaming adatforgalmat tesz lehetővé, míg a szintén napi Travel & Surf M díjcsomag 1990 Ft-ért 50 MB-ot kínál. Mindkét díjcsomag, az S és az M-is, havidíjas előfizetéses és Domino kártyás ügyfeleinknek is elérhető lesz. Azok számára, akik nemcsak alkalomadtán, hanem nap mint nap szeretnék emailjeiket olvasni, illetve a neten szörfölni, a heti  250 MB-os, Travel & Surf L díjcsomag ajánlott10590 Ft-ért. Ez utóbbit kizárólag havidíjas előfizetéssel rendelkező ügyfelek vehetik igénybe. A Travel & Surf díjcsomagok egyértelmű előnyeként említendő, hogy túlforgalmazási díj nincs, nem lehet túlkölteni; a Travel & Surf S és Travel & Surf M napi díjcsomagok esetén a benne foglalt adatmennyiség elérésekor az adatforgalmazás leállításra kerül. A Travel & Surf L roaming díjcsomagban a garantált le- és feltöltési sebességgel igénybe vehető adatforgalom túllépése esetén a letöltési/feltöltési sebesség értéke legfeljebb 32 kbit/s az egy hetes érvényességi idő végéig. A böngészésbe belefeledkező, vagy a háttérben óvatlanul frissítéseket elindító felhasználót idejében értesíti a szolgáltató, hogy elérte a rendelkezésére álló keret végét, és felkínálja a következő napi, vagy heti keret megvásárlásának lehetőségét.

Magyarország területén a Travel & Surf roaming adatdíjcsomagok nem használhatóak.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd