Connect with us

Angry Birds bajnokság Magyarországon!

angry-birds

Kütyük

Angry Birds bajnokság Magyarországon!

A Nokia a madarak és a malacok csatájának színterévé változtatja a kijelölt Telenor üzleteket május 27-től.

Még lehet jelentkezni a www.nokia.hu/angrybirds oldalon a Nokia és a Telenor első magyarországi Angry Birds Bajnokságának előselejtezőire, ahonnan az országos ranglista 32 legjobb játékosa kerül be a döntőbe. Eddig több mint 2500 játékos regisztrált az előselejtezőkre, és van olyan, akinek már több száz szurkolója is van. Az előselejtezőkig még van idő gyakorolni a csúzli-használatot: az Angry Birds játék letölthető az Ovi Áruházból* a Nokia legújabb okostelefonjaira, a Nokia N8, C7, E7 és C6-01 készülékekre.

Az első magyarországi Angry Birds Bajnok kiválasztása két fordulóban dől majd el: az előselejtező során a regisztrált játékosok a kijelölt budapesti, győri, pécsi és debreceni Telenor üzletek valamelyikében mérhetik össze tudásukat 3 előre nem meghatározott Angry Birds (Rovio) pályán. A játékosok Nokia N8 készülékről vezérlik a csúzlijukat, amit LCD monitorra vetítve tudnak majd követni a szurkolók. Minden játékosnak maximum 5 perc áll rendelkezésére a 3 pálya teljesítésére, és úgy szerezhetnek pontokat, ha az egyes pályákon megölik az összes malacot. Az országos előselejtezők során legtöbb pontot elért 32 játékos jut a döntőbe, ahol nem más nyereményért szállnak harcba a malacokkal és egymással, mint 1db Yamaha 125 cc robogóért és összesen 8 db Nokia C7 okostelefonért. A versenyen induló djuice előfizetők végeredménytől függetlenül 30 myLife pontot is bezsebelhetnek a részvételért, myGreen, azaz környezetvédelem kategóriában.

Még mielőtt elindul a játék, a regisztrált játékosok a www.nokia.hu/angrybirds oldalon személyre szabhatják profiljukat, kiválaszthatják, hogy melyik megadott időpontban és helyszínen szeretnének részt venni az előselejtezőn, szurkolótábort toborozhatnak és virtuális Angry Birds Bajnokság jelvényeket szerezhetnek. Az előselejtezők 2011. június 6-ig tartanak, majd a mindent eldöntő végső, látványos küzdelemre 2011. június 18-án, Budapesten kerül sor.

Az Angry Birds napjaink egyik legnépszerűbb mobilkészüléken és számítógépen is játszható játéka, melyet a finn vállalat, a Rovio Mobile fejlesztett ki 2009-ben. A játék hihetetlen népszerűségét mi sem bizonyítja jobban, mint az, hogy 2011 márciusában elérte a százmilliomodik, majd május közepén a kétszázmilliomodik letöltést világszerte.A gyártó cég becslése szerint a felhasználók naponta kétszáz millió percet töltenek a madarak kilövésével.

További információk, helyszínek, játékszabályzat, regisztráció: www.nokia.hu/angrybirdsSzólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom