Connect with us

technokrata

Angry Birds bajnokság Magyarországon!

angry-birds

Kütyük

Angry Birds bajnokság Magyarországon!

A Nokia a madarak és a malacok csatájának színterévé változtatja a kijelölt Telenor üzleteket május 27-től.

Még lehet jelentkezni a www.nokia.hu/angrybirds oldalon a Nokia és a Telenor első magyarországi Angry Birds Bajnokságának előselejtezőire, ahonnan az országos ranglista 32 legjobb játékosa kerül be a döntőbe. Eddig több mint 2500 játékos regisztrált az előselejtezőkre, és van olyan, akinek már több száz szurkolója is van. Az előselejtezőkig még van idő gyakorolni a csúzli-használatot: az Angry Birds játék letölthető az Ovi Áruházból* a Nokia legújabb okostelefonjaira, a Nokia N8, C7, E7 és C6-01 készülékekre.

Az első magyarországi Angry Birds Bajnok kiválasztása két fordulóban dől majd el: az előselejtező során a regisztrált játékosok a kijelölt budapesti, győri, pécsi és debreceni Telenor üzletek valamelyikében mérhetik össze tudásukat 3 előre nem meghatározott Angry Birds (Rovio) pályán. A játékosok Nokia N8 készülékről vezérlik a csúzlijukat, amit LCD monitorra vetítve tudnak majd követni a szurkolók. Minden játékosnak maximum 5 perc áll rendelkezésére a 3 pálya teljesítésére, és úgy szerezhetnek pontokat, ha az egyes pályákon megölik az összes malacot. Az országos előselejtezők során legtöbb pontot elért 32 játékos jut a döntőbe, ahol nem más nyereményért szállnak harcba a malacokkal és egymással, mint 1db Yamaha 125 cc robogóért és összesen 8 db Nokia C7 okostelefonért. A versenyen induló djuice előfizetők végeredménytől függetlenül 30 myLife pontot is bezsebelhetnek a részvételért, myGreen, azaz környezetvédelem kategóriában.

Még mielőtt elindul a játék, a regisztrált játékosok a www.nokia.hu/angrybirds oldalon személyre szabhatják profiljukat, kiválaszthatják, hogy melyik megadott időpontban és helyszínen szeretnének részt venni az előselejtezőn, szurkolótábort toborozhatnak és virtuális Angry Birds Bajnokság jelvényeket szerezhetnek. Az előselejtezők 2011. június 6-ig tartanak, majd a mindent eldöntő végső, látványos küzdelemre 2011. június 18-án, Budapesten kerül sor.

Az Angry Birds napjaink egyik legnépszerűbb mobilkészüléken és számítógépen is játszható játéka, melyet a finn vállalat, a Rovio Mobile fejlesztett ki 2009-ben. A játék hihetetlen népszerűségét mi sem bizonyítja jobban, mint az, hogy 2011 márciusában elérte a százmilliomodik, majd május közepén a kétszázmilliomodik letöltést világszerte.A gyártó cég becslése szerint a felhasználók naponta kétszáz millió percet töltenek a madarak kilövésével.

További információk, helyszínek, játékszabályzat, regisztráció: www.nokia.hu/angrybirdsSzólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd