Connect with us

technokrata

Sony Ericsson Xperia arc a T-Mobile-nál!

Kütyük

Sony Ericsson Xperia arc a T-Mobile-nál!

Új előfizetéssel, az előfizetésre és a MédiaMánia XL díjcsomagra vállalt 2 éves előfizetéssel webshoban már 9990 Ft-ért megrendelhető az új Xperia!

A szuper vékony design – vastagsága mindössze 8,7 mm –  és az ívelt hátlap vonzó megjelenést biztosít a készüléknek. A tetszetős külsőhöz kapacitív, multi-touch kompatibilis Reality Mobile Bravia™ típusú LCD érintőkijelző társul. A technológia aktívan csökkenti a képzajt, valamint növeli a kontrasztot és az élességet, amelynek köszönhetően valóban élethű képet láthatunk a kijelzőn.

A készüléken az egyik  legkorszerűbb Android operációs rendszer, a 2.3 jelű Gingerbread fut. Az internetezés élményéről a jó teljesítményű processzor és a Flash-kompatibilis webböngésző gondoskodik. A nagyméretű gombokat felvonultató virtuális QWERTY billentyűzeten könnyen írhatók üzenetek, mailek, közösségi oldalakra szánt bejegyzések. A telefon személyre szabható androidos kezelőfelülettel rendelkezik, amelyen speciális 4×4-es felépítésű menüstruktúra  található. A felhasználók sokféle kommunikációs aktivitásukat egyszerűsíthetik a Sony Ericsson Timescape™ alkalmazással, amely időrendbe sorolva egy helyre gyűjti az összes mobil történést, legyenek azok hívások, üzenetek, Facebook vagy Twitter bejegyzések.

A Sony Ericsson Xperia™  arc 8,1 megapixeles, autófókuszos kamerájával a legfontosabb pillanatok élethűen megörökíthetőek, hiszen az Exmor R™ CMOS-érzékelő még gyenge fényviszonyok esetén is rendkívül részletgazdag képeket rögzít. A készülékkel HD minőségű videók készíthetők és játszhatók le, valamint videostreamingre is alkalmas.

A Google Maps térképszoftverrel ellátott beépített A-GPS-vevő szinte bárhol, bármikor segít a tájékozódásban. A telefonra természetesen további alkalmazások tucatjai tölthetők le az Android Market™-ről. További multimédiás készülékek hozzárendeléséhez microUSB és microHDMI csatlakozók nyújtanak lehetőséget.

Az alkalmazások eléréséhez mobilinternet előfizetés szükséges, azok letöltése és használata adatforgalmat generál.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin