Connect with us

technokrata

Megérkeztek az új Sony Ericsson Xperia minik

sony-ericsson-xperia-mini-mini-pro

Kütyük

Megérkeztek az új Sony Ericsson Xperia minik

A Sony Ericsson bemutatta Xperia családjának legújabb tagjait, az Xperia mini és az Xperia mini pro készülékeket.

A nagyobb,  3 hüvelykes, karcálló, multi-touch üvegképernyõvel rendelkezõ  Xperia mini és az Xperia mini pro modellek HD videofelvételre is képesek, gyorsabb processzoruk van és Android 2.3-mal érkeznek. A továbbfejlesztett kezelõfelület akár 16 alkalmazás megjelenítését is lehetővé teszi a nyitó képernyőn.

Az elsõként az Xperia pro-n megjelent, okos funkciókkal ellátott, optimalizált kicsúsztatható billentyűzet az Xperia mini pro-ban egy kompakt okostelefonnal ötvöződik. A Type & Send megoldásnak köszönhetõen nem szükséges többé a különféle típusú üzenetek írásához különbözõ alkalmazásokat megnyitni, a Smart Keyboard pedig automatikusan bekapcsolja a prediktív üzenetírási funkciókat, amikor a felhasználó kihúzza a billentyűzetet. Az Xperia mini pro emellett előre telepített Office Suite alkalmazáscsomaggal, valamint a McAfee vírusirtójával érkezik.

A Sony Ericsson egy új integrációját is bemutatta, a Facebook inside Xperiát, amely az új Xperia mini és mini pro készülékekben már megtalálható, és hamarosan az Xperia család többi tagja számára is elérhető lesz. A Facebook inside Xperia integrálja a telefonban található valamennyi kapcsolatunkat, így a Facebook azonnal elérhetõ a telefon leggyakrabban használt felületeirõl, mint a képgaléria, zenelejátszó, telefonkönyv és naptár.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd