Connect with us

Hirdetés

technokrata

Új ügyvezető igazgató az IQSYS Zrt.-nél

Kütyük

Új ügyvezető igazgató az IQSYS Zrt.-nél

A Magyar Telekom Csoport tagvállata, az IQSYS Zrt. Igazgatósága 2008. szeptember 15-ével a vállalat ügyvezető igazgatójává Rékasi Tibort nevezte ki, aki ezt megelőzően a Cisco Systems Magyarország ügyvezető igazgatójaként tevékenykedett.

A 35 éves menedzser a budapesti Külkereskedelmi Főiskolán szerzett diplomát, majd ezt követően üzleti képzések keretében bővítette ismereteit. Szakmai pályáját az Integra Kft.-nél kezdte ügyfélmenedzserként. 1997-től a z Unisys Magyarországnál dolgozott a pénzügyi üzletfelek ügyfélmenedzsereként, majd ügyfélkapcsolati igazgatóként. 2000-ben csatlakozott a Cisco Systems Magyarországhoz, ahol előbb a kiemelt ügyfelekért felelős értékesítési vezető, majd a nagyvállalati üzletág igazgatója lett. 2007 februárjában kinevezték a Cisco Systems Magyarország ügyvezető igazgatójává, és e pozíciójában a vállalat operatív irányítása mellett felelős volt a teljes hazai értékesítési tevékenység koordinálásáért is.

Horvai Mátyás, az IQSYS eddigi ügyvezető igazgatója a jövőben a Magyar Telekom Vállalati Szolgáltatások üzletágának menedzsmentjében stratégiai feladatokat lát el.

A Magyar Telekom 100%-os tulajdonában álló IQSYS Informatikai és Tanácsadó Zrt. 2008-tól működik a korábbi IQSYS Zrt., az Integris Rendszerház Kft. és a T-Systems Hungary Kft. jogutódjaként. A Magyar Telekom Vállalati Szolgáltatások (T-Systems) üzletágához tartozó cég a hazai informatikai piac egyik meghatározó szereplője az informatikai megoldások kidolgozása, megvalósítása és a rendszerintegráció területén.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés