Connect with us

Hirdetés

technokrata

Új telefonokat mutatott be a Nokia

Kütyük

Új telefonokat mutatott be a Nokia

A Nokia bemutatta a Navigator készülékcsalád legújabb tagját, a Nokia 6710 Navigatort, továbbá a Nokia 6720 classicot.

A Nokia E75 teljes számítógépes e-mailkezelési funkciókkal büszkélkedhet, hiszen kicsúsztatható QWERTY billentyűzete van, és a postafiók három egyszerű lépésben beállítható. Sőt, ez az első olyan készülék, amely a Nokia Üzenetkezeléssel (Nokia Messaging) felszerelve érkezik; egy olyan szolgáltatással, mely utat nyit a világ vezető fogyasztói e-mail szolgáltatásaihoz, mint a Yahoo, a Gmail és a Hotmail.

A vállalati postafiókok több mint 90 százalékának elérése szintén lehetséges a Mail for Exchange és az IBM Lotus Notes Traveler segítségével. A Nokia E55 készüléket, amely az üzenetküldést igazán kompakttá teszi, egy új kompakt QWERTY billentyűzettel szállítjuk, készenléti ideje közel egy hónap, valamint egyéb olyan funkciókkal is rendelkezik, melyeket az ember elvárhat egy csúcsminőségű okostelefontól.

A Nokia 6710 Navigator mindent biztosít, amit egy önálló GPS-készüléktől elvárhat az ember, és teszi ezt egy többfunkciós mobilkészülék minden előnyével. Az új Navigator valós idejű “vezess és sétálj” (Drive and Walk) navigációt, teljes regionális térképeket, valamint olyan hardverelemeket kínál, mint a navigációs billentyű, az érintőfelületes zoomolás és a nagy kijelző. Egy további újonnan érkező készülék a Nokia 6720 classic, mely kitűnő hangélményt kínál új aktív zajszűrővel és a felhasználó arcához illeszkedő formájával.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés