Connect with us

Hirdetés

technokrata

Tovább gyorsít a Pannon

Kütyük

Tovább gyorsít a Pannon

A Pannon tapasztalatai alapján a gyorsan növekvő, ma már az ország 361 településen, a lakosság 65%-a számára elérhető mobil szélessávú 3G/HSDPA hálózatot igénybe vevő ügyfelek számára azonban nem csupán a területi lefedettség, hanem az internetezési élmény is egyre fontosabb szerepet játszik: ennek érdekében a Pannon folyamatosan kapcsolja be hálózatában a 7,2 Mbps letöltési sebességet, valamint a nagy feltöltési sebességet biztosító HSUPA képességet is.

A HSUPA használatához szükséges modemek már kaphatóak a Pannonnál. A Pannon felkészül a növekvő kapacitás igények kielégítésére, ezért elkezdte a 14.4 letöltési sebesség bevezetését is, ami több felhasználó kiszolgálását teszi lehetővé változatlan sebesség mellett. A mobil szélessáv előnye, hogy segítségével csaknem bárhol, bármikor elérhető a világháló. Az internetezési élmény biztosítása érdekében azonban fontos, hogy rendelkezésre álljon a megfelelő sebesség mind a le-, mind pedig a feltöltés esetében. “Ma már az előfizetők számottevő része nem csupán egyszerűen böngészésre, e-mailezésre használja mobil szélessávú előfizetését, hanem különféle adatkommunikációs célokra is. Az internet ilyen alkalmazása a világháló jellegének természetes következménye, és a Pannon a saját eszközeivel törekszik arra, hogy minél több háztartásba eljuthassanak a mobil internet, és ezáltal a világháló előnyei” – nyilatkozta a fejlesztés kapcsán Ove Fredheim, a Pannon vezérigazgatója.

“Célunk, hogy a következő egymillió előfizető mobil internet segítségével kapcsolódjon a világhálóhoz, melyhez a jelen lefedettséggel és hálózati kapacitással kiváló lehetőséget teremtünk” – tette hozzá. A Pannon nemrégiben vezette be a korlátlan forgalmi keretet biztosító Pannon Internet Éjjel-Nappal és a Pannon Internet Éjszaka-hétvége csomagokat, amelyek a gyors internet megszállottjainak megfelelő kiváló ajándékul szolgálhatnak az ünnepek közeledtével.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés