Connect with us

Hirdetés

technokrata

Teljes érintőképernyős telefonok a Samsungtól

Kütyük

Teljes érintőképernyős telefonok a Samsungtól

A Samsung Electronics bejelentette két új érintőképernyős telefonjának – az S5600 és az S5230 – piaci bevezetését.

A Samsung S5600 2.8″ QVGA teljes érintőképernyővel és TouchWiz kezelőfelülettel rendelkezik, amelyet arra terveztek, hogy a felhasználó a maga ízlésére formálhassa a készüléket. A 7.2 Mbps adatátviteli sebesség mellett internetezni is kényelmesen lehet a teljes érintőképernyőn.#img2#

A Samsung S5600 3MP kamerája a legmodernebb digitális kamerák funkcióival, például mosolyfelismeréssel is rendelkezik. Szintén beépített alkalmazás a zenefelismerés a Shazam Find Music szolgáltatásának segítségével. A szolgáltatás lehetővé teszi a felhasználók számára a hallott dal gyors, egyszerű azonosítását.   A zene felismeréséhez mindössze rögzíteni kell a dal egy részét, és elküldeni azt a Shazam szerverére.

Pár egyszerű lépés segítségével máris kiderül, melyik zeneszámról, és előadóról van szó. A keresett dal sok esetben megvásárolható a mobilszolgáltatók zeneáruházaiban. A file-ok átalakítása sem okoz gondot a multi codec támogatásnak köszönhetően, beleértve a H.263, MPEG4, WMV formátumokat is. A telefon 80 MB belső memóriával rendelkezik, amely memóriakártya segítségével 8GB tárkapacitással bővíthető, így a multimédiás tartalmak tárolására is bőven marad hely. A Samsung S5600 Európában májustól kapható.

A Samsung S5230 a legmodernebb multimédiás alkalmazásokkal rendelkezik amellett, hogy mindössze 11,9 mm vastag. 3.0″ WQVGA teljes érintőképernyőjével és TouchWiz kezelőfelületével a Samsung S5230 lehetővé teszi felhasználójának, hogy élvezettel és intuitív módon használja mobiltelefonját. A Photo contact alkalmazás segítségével a felhasználónak csak meg kell érintenie a kijelölt fotót, ha fel akarja hívni a hozzárendelt ismerősét. A változatos multimédiás alkalmazásokat kiegészíti egy 3MP kamera és QVGA@15fps támogató video felvevő.#img1#

A Samsung S5230 felhasználói könnyedén internetezhetnek készülékükkel az auto-rotációnak- és a WiFi kapcsolatnak köszönhetően. A Samsung S5230 olyan felhasználóbarát alkalmazásokkal is hozzájárul a felhasználói élményhez, mint a Gesture lock, vagy a kézírás felismerés.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés