Connect with us

Hirdetés

technokrata

Szoftverfrissítést adott ki a Nokia 5800 XpressMusichoz

Kütyük

Szoftverfrissítést adott ki a Nokia 5800 XpressMusichoz

A Nokia szoftverfrissítést adott ki a Nokia 5800 XpressMusic készülékhez, hogy tovább javítsa annak teljesítményét, és új funkciókkal bővítse a készüléket. A szoftverfrissítés azonnal, ingyenesen elérhető a Nokia szoftverfrissítési weboldalán, a http://www.nokia.com/softwareupdate oldalon.

A szoftver új verziójának fejlesztései többek között gyorsabb internetes adatletöltést, tökéletesített e-mail használatot, és a beépített keresőnek köszönhetően jobb keresési élményt nyújtanak.

“A frissítés számos fejlesztést tartalmaz a Nokia 5800 XpressMusichoz. Ahogy a mobilkészülékek egyre fejlettebbek lesznek, úgy az újabb funkciók és alkalmazások is könnyen telepíthetők a már meglévő készülékre. Azt ajánljuk a készüléktulajdonosoknak, hogy használják ki az új funkciókat, és frissítsék a Nokia 5800 XpressMusic telefonjaikat – így többet hozhatnak ki meglévő készülékükből” – mondta el Soren Petersen, a Nokia készülékekért felelős senior alelnöke.

A Nokia rendszeresen ad ki firmware-frissítéseket készülékeihez, és teszi tökéletesebbé a készülékhasználatot az új funkciók hozzáadásával és a teljesítmény javításával.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés