Connect with us

technokrata

Szexuális bűnözők után nyomoz egy iPhone alkalmazás

Kütyük

Szexuális bűnözők után nyomoz egy iPhone alkalmazás

Ötvenezer elítélt szexuális bűnöző él az Egyesült Államokban. Egy iPhone alkalmazás megmutatja, hogy hol laknak és hogyan néznek ki.

Amerika összes államában kötelesek bejelenteni a tartózkodási helyüket a hatóságoknál a nemi erőszak elkövetéséért vagy gyerekek megrontásáért elítélt személyek. A regisztrált szexuális bűnözők adatbázisának a felhasználásával a ThinAir Wireless egy olyan iPhone alkalmazást hozott létre, melynek segítségével könnyen elkerülhető a találkozás az erőszaktevőkkel.

Az Offender Locator nevű program az iPhone navigációs rendszere segítségével először meghatározza, hogy éppen hol tartózkodik a szoftver felhasználója, majd pedig egy térképen megmutatja a környékén lakó szexuális bűnözők címét, fényképét, születési idejét, és az általuk elkövetett törvénysértéseket. Az iPhone tulajdonosok az összes olyan ismerősük környékén lakó szexuális bűnözők adataihoz is hozzáférhetnek az Offender Locator segítségével, akinek a címét elmentették a telefonjukban.

“Az Offender Locator használva bárki könnyedén kiderítheti, hogy élnek-e elítélt szexuális bűnözők a lakóhelye környékén. Az erőszaktevők és a gyerekek megrontói tudják, hogy hol lakik a családod, ideje, hogy te is megtudj valamit róluk, és jobb döntéseket hozzál arról, hogy hol játszhatnak a gyerekeid”- olvasható a ThinAir Wireless iTunes oldalán.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin