Connect with us

Hirdetés

technokrata

Szélsebes szélessávú feltöltés a Vodafone teljes hálózatán

Kütyük

Szélsebes szélessávú feltöltés a Vodafone teljes hálózatán

A Vodafone szélessávú vezeték nélküli internetes hálózatán mostantól mindenhol elérhető a nagysebességű adatfeltöltés, más néven HSUPA.

A szélessávú adatfeltöltés jelentősen megkönnyíti és gyorsítja a képek, videók vagy nagy fájlok feltöltését az internetre, így a felhasználók egyszerűen oszthatják meg tartalmaikat bárkivel, bármikor. A teljes HSUPA-lefedettség rendkívüli előnyös üzleti előfizetők számára is, hiszen a nagy e-maileket szinte észrevétlenül lehet elküldeni, házon kívül is.

A Vodafone 2008. augusztusában mintegy 400 szélessávú mobilinternetet használó előfizetőjét kérdezte meg arról, hogy szoktak-e nagyméretű fájlokat csatolni vagy csevegő-programmal átküldeni, illetve rendszeresen töltenek-e fel képeket, videókat internetes tárhelyre és közösségi oldalakra. A megkérdezettek fele igennel válaszolt, így elmondható, hogy jelentős az igény a gyors vezeték nélküli feltöltési lehetőségre is.

A gyors feltöltés kihasználásához a Vodafone szeptember 31-ig 0 Forintért kínálja HSUPA-eszközeit, a normál használat mellett korlátlan Internet Szabadon csomagjához.  A Vodafone Internet előfizetésekhez pedig 2 GByte-os pendrive az ajándék minden VMC E220 modem mellé.

A tavaly megkezdett, a Huawei által támogatott 3G-hálózatra történő áttérés befejeződött, így a Vodafone hálózata mostantól még korszerűbb és még nagyobb kapacitású. Ennek is köszönhető, hogy mostantól Magyarországon egyedülállóan mindenhol elérhető a gyors feltöltés.

A Vodafone szélessávú vezeték nélküli internetes hálózata jelenleg már közel 150 magyarországi településen érhető el.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés