Connect with us

Hirdetés

technokrata

Szélessávú műholdas internetet ajánl a francia Tooway

Kütyük

Szélessávú műholdas internetet ajánl a francia Tooway

A Tooway által fellőni kívánt műhold az Egyesült Királyság teljes területét, valamint Európa nagy részét is lefedné szolgáltatásával, amely 10 Mbps-os sebességet fog kínálni, írta meg az SG.hu.

A cég a már most működésben lévő műholdja mellett egy újabbat is be fog üzemelni, amely szélessávú internetet tesz majd elérhetővé az előfizetők számára. Ehhez a fogyasztóknak egy vevőegységet kell megvásárolniuk, ami 400 fontba kerül (130 ezer forint), az előfizetési díj havi 30 font. Ezért 10 Mbps-os elérést kapnak az előfizetők, 250, illetve 600 ms-os késleltetés mellett, ami nem túl kedvező például az online játékok használata terén.

A Tooway közleménye szerint IPTV, és VoIP szolgáltatásokat is igénybe lehet majd venni, amik eddig nem voltak jellemzően részei a műholdas előfizetéseknek. Az eszközt 2010 harmadik negyedévében indítják, és ekkor kezdik el a szolgáltatás kiépítését. A cég honlapján kiderül, hogy nemcsak az Egyesült Királyságot, hanem többek között Törökországot, és Írországot is lefed majd a szolgáltatás, olvasható az SG.hu-n.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés