Connect with us

Hirdetés

technokrata

Potenciális vevőkkel tárgyal az AdMob

Kütyük

Potenciális vevőkkel tárgyal az AdMob

A vártnál nagyobb mértékben növekedtek a mobiltelefonos hirdetésekkel foglalkozó AdMob bevételei ebben az évben. A cég vezérigazgatója, bár több potenciális vevővel is tárgyal, egyelőre még nem adná el a céget.

A csökkenő reklámköltések ellenére harminc százalékkal gyorsabban nőttek idén a vártnál, az elsősorban mobiltelefonos reklámokkal foglalkozó AdMob bevételei. A 2006-ban alapított cég mobil alkalmazásokban és honlapokon jeleníti meg különböző vállalatok, a képernyőnek általában a hetedét elfoglaló hirdetésit. Az AdMob ügyfelei között a Nike és a Best Buy is megtalálható.

A 160 főt foglalkozó kaliforniai vállalkozás, a bevételeinek a megduplázódását jósolja erre az évre. A cégbe, az alapítása után a Google indulását is támogató Sequoia Capital is fektetett pénzt, és a vállalatnak az Accel Partners és már befektetők segítségével 50 millió dollárnyi tőkét sikerült összegyűjtenie. Az induló vállalkozás növekedése a potenciális vásárlók érdeklődését is felkeltette, de a tulajdonosok egyelőre még nem akarják eladni a céget.

“Az autómat és a házamat se most adnám el. Ez az időszak egy vállalkozás értékesítésére sem megfelelő. Bár folytatunk tárgyalásokat két céggel is, ezek még nem fordultak komolyra. Annyit mondhatok, hogy sok megbeszélésen veszek részt.”- nyilatkozta a cég vezérigazgatója, Omar Hamoui a Bloomberg-nek.

Tovább
Hirdetés

Kapcsolódó cikkek


Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés