Connect with us

technokrata

Nyerj LG KP500 mobiltelefont

Kütyük

Nyerj LG KP500 mobiltelefont

Az LG Electronics az X-Men kezdetek: Farkas című filmmel népszerűsíti KP500 mobiltelefonját. A filmet április 30-án mutatják be a hazai mozik, amelynek kapcsán a dél-koreai gyártó és az Intercom közös nyereményjátékot hirdet összesen 5 darab KP500 mobiltelefonért.

A játék egy hónapon át tart, és a részvételhez, a rajongóknak a film megtekintését követően mindössze regisztrálniuk kell a filmforgalmazó honlapján, hogy megnyerjék a csúcstechnológiás, teljes érintőképernyős készüléket. További részletek: www.intercom.hu

Az LG KP500 modellel a dél-koreai gyártó kifejezetten a széles tömegek változatos, modern igényeit kívánja kielégíteni. A készülék, kategóriája összes vonzó tulajdonságával rendelkezik, így teljes érintőképernyővel, virtuális QWERTY billentyűzettel, beépített mozgásérzékelő szenzorral (a kijelző automatikus elforgatásához), valamint olyan csúcstechnológiás megoldásokkal, mint a kézírás-felismerés és a mozgásérzékelős játékok. A készülék emellett mindenki számára könnyen kezelhető, amelyet a fejlett, ugyanakkor egyszerű felhasználói felület, a készülékbe beépített érintőceruza és a 3 inch széles képernyő tesz lehetővé.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

huawei mate 30 pro
honor
iphone 12

SmartPhone

Ezért várjuk a leginkább az iPhone 12 érkezését

2020. január 24. péntek
2020 legjobban várt okostelefonjai

SmartPhone

Ezek 2020 legjobban várt okostelefonjai

2020. január 23. csütörtök
magicwatch

Dotkom