Connect with us

technokrata

Multimédiás tarifák és WAP zeneáruház a Vodafone-tól

Kütyük

Multimédiás tarifák és WAP zeneáruház a Vodafone-tól

Szeptember 8-tól a Vodafone új Multimédia tarifákat vezet be, és elindul WAP-os új zeneáruháza, az “Unlimited Music Store” is.

A Multimédia telefonok és alkalmazások, illetve a mobilinternetezés népszerűségének folyamatos bővülésére válaszul a Vodafone új, havidíjas Multimédia tarifákat vezet be azoknak, akik szeretnek zenét hallgatni, képeket nézegetni vagy az interneten böngészni.

Az 5000, 7500, 10000 és 15000 Forintos havidíjért elérhető csomagok lebeszélhetőséget, ingyen SMS-eket és felhasználható adatforgalmat is magukban foglalnak, természetes sok zenével és egyes esetekben az új “Unlimited Music Store” havidíjával. A különböző ajánlatok közül pedig mindenki a neki legmegfelelőbb tarifavariációt választhatja ki!

Szeptember 8-tól ezen kívül minden, WAP-hozzáféréssel és zenelejátszásra alkalmas készülékkel rendelkező előre és utólag fizető Vodafone ügyfél fix kétheti díjért férhet hozzá a Vodafone új zenekatalógusához, ahonnan korlátlanul tölthet le  DRM védelemmel ellátott zeneszámokat, AAC+ formátumban. 

A szolgáltatás havidíja alacsonyabb egy CD áránál is, hiszen bruttó 900 Forintért bárki két hétig hozzáférhet a zenei tartalmakhoz, amelyek a DRM másolásvédelmi technológiának köszönhetően csak az adott időszakban hallgathatók meg. A Vodafone új zeneáruházának előnye, hogy a szolgáltatás a legtöbb készüléken problémamentesen fut, és nincs szükség külön lejátszó-program telepítésére sem.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin