Connect with us

Hirdetés

technokrata

Motorola különlegesség a T-Mobile-nál

Kütyük

Motorola különlegesség a T-Mobile-nál

Újabb különlegességgel, a Motorola AURA készülékkel bővül a T-Mobile akciós kínálata. A legnagyobb hazai mobilszolgáltató néhány kijelölt üzletében 2009. április 29-étől vásárolható meg a luxusórák és a kézzel készített tárgyak ihlette mobiltelefon.

Az első, valódi kör alakú kijelzőjű, a svájci órák precizitását követő, egyedi nyitómechanizmussal rendelkező, acélborítású készülék 2 éves hűségnyilatkozattal, új előfizetéssel 339 990 forintért kapható.

Az AURA olyan egyedülálló mobiltelefon, amely szembeszáll a konvenciókkal és művészetet visz a mobiltelefon tervezésbe és gyártásba. Az AURA kör alakú kijelzője a csúcsminőségű órák időtlen szépségét idézi. A telefon nyitásmechanizmusa akadálymentes; a műszaki precizitás és a mechnanikai tökéletesség találkozik a svájci gyártású csapágyak és alkatrészek felhasználásában. Az egyedülálló nyitószerkezet 200-nál több precíziós alkatrészből áll, az elemeket nagy teljesítményű versenyautók motorjában is használt bevonat védi a környezeti hatásokkal szemben. A svájci gyártású csapágyak és a magas keménységű acélalkatrészek megkönnyítik a telefon felső részének elfordulását.

A 16 millió színű és 300 DPI felbontással rendelkező LCD kijelzőjével az AURA kezelőfelülete tiszta és élénk, akár egy fénykép. A kijelző 62 karátos zafírkristállyal védett, amely az egyik legkarcállóbb anyag a Földön.

Az AURA minősége szó szerint kézzelfogható; ezt rozsdamentes acél házának, valamint kémiailag rögzített textúráinak és mintáinak köszönheti. A telefon felső részét közel két hét alatt illesztik össze. Ez idő alatt a szakemberek megformálják, majd maratják és polírozzák a rozsdamentes acélt. A végeredmény egy olyan készülék, amely kiállja az idő próbáját. Az AURA megalkotása így már önmagában művészet.

A Motorola szabadalmazott CrystalTalk technológiája által az AURA-val minden hívás jól hallható, a beépített Bluetooth technológia pedig vezeték nélkül tart kapcsolatot a kompatibilis fejhallgatókkal.

A Motorola AURA 2009. április 29-étől a T-Mobile Webshopban, valamint a MOM Park, a Mammut (2. emeleti), Europark és Westend bevásárlóközpontokban található, valamint a Budafoki úti T-Pontban vásárolható meg.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés