Connect with us

Hirdetés

technokrata

MobilShow és az INFOmarket idén is!

Kütyük

MobilShow és az INFOmarket idén is!

A MobilShow és az INFOmarket a tavalyi siker után 2008-ban folytatja a legnagyobb hazai mobil és internet kiállítás és vásár hagyományait a Budapesti Vásárközpontban, ahol immár a mobiltelefónia újdonságai mellett az Interneté és a szórakoztató iparé a főszerep.

Az info-kommunikáció folyamatos fejlődésének köszönhetően évről évre új generációs mobiltelefonok, számítógépek, szórakoztató technikai eszközök jelennek meg a piacon. Azok a technikai csodák, amelyekre tegnap még gondolni sem mertünk, ma már a mindennapjaink szerves részévé váltak. Hogyan kaphatunk áttekintést a számtalan lehetőségről, amelyek  segítenek a kommunikációban vagy szórakoztatnak minket?

Miként tudjuk kiválasztani a megfelelő készülékeket és szolgáltatásokat amelyek kifejezik értékrendünket és kényelmessé teszik mindennapi életünket?

Mobiltelefon, vezetékes és vezeték nélküli Internet elérés, VoIP telefon és Skype jelenség, IPTV, online videotéka, játékkonzolok, zeneletöltés és távoli fotótár – a felsoroltak mind-mind jelen vannak életünkben, csak választani kell tudnunk. A jó döntés sok információt, utánajárást és keresgélést követel.

A MobilShow – INFOmarket 2008-as rendezvénye, az ország egyetlen átfogó kommunikációs kiállítása 2008. november 6-9. között a Budapesti Vásárközpont területén ezt a célt szolgálja, azaz a tájékozódást, az információgyűjtést és a vásárlás lehetőségét kínálja látványos, szórakoztató formában.

A látogatók a külföldi sikerek után aktív részesei lehetnek a mobiltelefon célbadobóversenynek itthon is, így aki szeretné másképp hasznossá tenni régi telefonját, sportos formában is megteheti. A szórakoztatás állandó kísérő eleme lesz az eseménynek, ahol folyamatos interaktív játékok mellett – mint erő- és ügyesség próba, vagy MP3 lejátszó és pendrive bajnokság -, akciók és nyeremények kísérik végig a rendezvény négy napját.

A programot folyamatosan frissítik a szervezők, sőt idén a nagyközönséggel együtt teszik azt teljessé. Mindenki elküldheti ötletét, javaslatát a www.mobilshow.hu, vagy www.infomarket.hu oldalon, akár mobiltelefonon keresztül is!



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés