Connect with us

Hirdetés

technokrata

Légimentőket támogat a Vodafone

Kütyük

Légimentőket támogat a Vodafone

Tízmillió forinttal támogatta a Légimentők munkáját a Vodafone Magyarország Alapítvány.

A Légimentők a távközlési vállalat alapítványától kapott összeg egy részét a mai napon átadott budaörsi központi bázisuk beruházására használták fel.

2010. január 15-én ünnepélyesen is átadták a Légimentők központjául szolgáló bázist Budaörsön. A Vodafone az elmúlt évben összesen tízmillió forinttal segítette a Légimentőket, annak érdekében, hogy munkájukat még hatékonyabban láthassák el. A támogatás hozzájárult ahhoz, hogy a Légimentők budaörsi bázisa felépülhessen.

A támogatás másik részéből a pilótáik ma még Magyarországon egyedülálló szimulátoros továbbképzését finanszírozzák a Vodafone Alapítványának támogatásából.

“A Vodafone úgy gondolkozik, hogy ügyfeleik nem csak a minőség mellett teszik le voksukat, amikor a Vodafone-t választják, hanem az a felelősségtudat is fontos számukra, amellyel természeti és társadalmi környezetünk felé fordul a szolgáltató. A Légimentők munkájának támogatásával az ország lakossága valóban biztonságban érezheti magát, köszönhetően a hatékony és professzionális szintű légimentésnek” – mondta el a támogatás kapcsán Suba János, a Vodafone Magyarország vállalati kommunikációs igazgatója.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés