Connect with us

technokrata

Kínában is kapható lesz az iPhone

Kütyük

Kínában is kapható lesz az iPhone

A negyedik üzleti negyedévben Kínában is elkezdi árusítani az iPhone 3G és 3GS modelljeit az Apple.

A negyedik üzleti negyedévben Kínában is árusítani kezdi a mobiltelefonjait az Apple. Az iPhone készülékeket az ázsiai ország második legnagyobb szolgáltatója, a China Unicom fogja forgalmazni.

Tim Cook az Apple egyik vezetője az előző hónapban azt nyilatkozta, hogy a kínai piac alapvető fontosságú a cég számára. A kijelentés nem meglepő annak fényében, hogy Kínában több mobiltelefon tulajdonos van, mint ahányan az Egyesült Államokban és az eurózóna országaiban laknak.

Az Apple készülékeinek a forgalmazása segíthet az Unicom-nak ledolgozni a hátrányát Kína legnagyobb szolgáltatójával szemben, mivel mobil tulajdonosai várhatóan számos, a cég számára rendkívül jövedelmező szolgáltatást is igénybe vesznek majd, például az átlagos előfizetőknél szinte biztosan többet fognak internetezni a készülékükkel.

A Kínában árusított Apple mobilokban nem lesz majd wifi, mivel az ázsiai ország kormánya korábban betiltotta a technológia használatát. A készülékek árát és a kínai megjelenés pontos időpontját egyelőre nem hozták nyilvánosságra, írja a Bloomberg.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin