Connect with us

Hirdetés

technokrata

iPhone már Dominó csomagban is

Kütyük

iPhone már Dominó csomagban is

Az Apple népszerű készüléke, a sikeres iPhone 3G 2008. november 24-étől már Domino kártyával is megvásárolható a T-Mobile-nál.

A készülék kizárólagos hazai forgalmazójának kijelölt üzleteiben az Apple iPhone 3G 8 GB-os verziója Domino konstrukcióban 134 970, a 16 GB-os 139 980 forintért kapható, és a telefonhoz egy, 12 hónapon át havi 10 percnyi belföldi beszélgetést tartalmazó Domino SIM kártya jár.

Az iPhone-t az értékesítéskor az üzletben azonnal aktiválják, így az akár azonnal használható, de természetesen a Domino konstrukciónak köszönhetően ajándékba is adható. Emellett a Domino kártyások számára is elérhető Net csomagokkal teljes mértékben kihasználhatók az iPhone képességei. A készülékkel együtt megvásárolt Domino SIM-en a havonta elérhető percek az adott hónapban beszélhetők le.

A T-Mobile augusztus 22-e óta forgalmazza Magyarországon a világszerte várva várt készüléket. Az értékesítési adatok, valamint a szolgáltató felmérése alapján az iPhone-t vásárlók kimagaslóan elégedettek a különleges, rendkívül újszerű kezelőfelülettel rendelkező telefonnal. Az iPhone 3G ugyanis ötvözi az iPhone összes forradalmian új képességét a szélessávval, kétszer  gyorsabb az első iPhone generációnál, beépített GPS-vevője révén helyfüggő mobilszolgáltatásokat képes nyújtani.

Az új iPhone  szoftver támogatja a Microsoft Exchange ActiveSync megoldást, valamint több ezer külső fejlesztésű alkalmazást, amelyek már elérhetők az iPhone SDK-nak köszönhetően. Az iPhone 3G-vel a T-Mobile közel 260 települést lefedő, a lakosság több mint 64%-a számára elérhető szélessávú hálózatán még teljesebb élmény az internetezés és az e-mailezés. A kiterjedt és jó minőségű szélessávú elérés azért is szükséges, mert az iPhone funkcióit a hazai T-Mobile-osok a lehető legteljesebb mértékben kihasználják. A körükben végzett felmérés szerint 97%-uk rendszeresen internetezik iPhone-ján.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés