Connect with us

Hirdetés

technokrata

Havidíj és hűségidő nélküli feltöltőkártyás internet

Kütyük

Havidíj és hűségidő nélküli feltöltőkártyás internet

November 13-tól a Vodafone új feltöltőkártyás internet-ajánlatot vezet be VitaMAX Instant Net néven, havidíj és hűségidő nélkül. Az új csomag elsősorban a kezdő internet-felhasználóknak és egyéb internet-kapcsolatukat kiegészíteni vágyók számára ideális.

A modemet és SIM kártyát is tartalmazó induló csomag ára 14,970 Forint, mely aktiválás után 50 MB díjmentes forgalmat kínál, 30 napon keresztül minden hónapban.  Azaz a 30 napos ciklus újraindulásakor, automatikusan jár az 50 MB díjmentes forgalom és újraindul a forgalommérés is. Az első 30 napos ciklus az aktiválás időpontjától indul.

Az 50 MB-os adatmennyiséget túllépve sávos díjazással vehető igénybe az internet-szolgáltatás, mely lényege, hogy az adott forgalmi sáv elhagyásakor a következő forgalmi sáv díjával csökken az egyenleg, amely, mint minden feltöltőkártyás szolgáltatás esetében feltöltésre került. Például, ha forgalmunk meghaladja az 50 MB-ot 1000 Ft-tal csökken az előre feltöltött egyenlegünk, és a következő sáv a 250 MB-os forgalmi díj átlépése után is szintén 1000 Ft-tal csökken az egyenleg (a lenti fenti táblázat alapján).

Az egyes sávok átlépése előtt a Vodafone figyelmeztető SMS-t küld a számítógépre, így mindenki egyszerűen és könnyen kontrollálhatja költségeit. A figyelmeztetés feltétele, hogy a felhasználók időnként lecsatlakozzanak az internetről, hiszen a rendszer ekkor tudja összegezni a forgalmat.

Ahogy ez a feltöltőkártyás szolgáltatások esetében megszokott, csak az egyenleg feltöltését követően lehet megkezdeni az internethez való csatlakozást. A feltöltés pedig a már ismert módokon történhet: bankautomaták, feltöltő terminálok és vásárolható feltöltőkártyák segítségével. 


A Vodafone szélessávú vezeték nélküli internetes hálózata jelenleg már 208 magyarországi településen érhető el. További információk a www.vodafone.hu/internet oldalon találhatók



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés