Connect with us

Hirdetés

technokrata

Élőben mutatkozik be a jövő mobil megoldása

Kütyük

Élőben mutatkozik be a jövő mobil megoldása

A mobil kommunikáció felismerés-, összeköttetés-technológiákból kifejlődött, úgynevezett Near Field Communication (NFC) alkalmazása hamarosan Magyarországon is alapjaiban változatja meg hordozható telefonjaink szerepét életünkben. Az azonosításra, fizetésre is alkalmas megoldást az első hazai NFC szakszemináriumon, 2009. május 27-én a budapesti Europa Congress Center-ben a gyakorlatban is bemutatja az AFF Csoport.

A szeminárium részletesen elemzi a technológia felhasználási lehetőségeit, piaci helyzetét, műszaki alapjait, és ezen túlmenően élő demonstrációkkal mutatja be annak tényleges működését. A bemutatókon, amelyek kiterjednek a teljes rendszerekre, klienstől a kiszolgálóig, közvetlenül az AFF szakértői segítségével ismerhetik meg az NFC termékeket a résztvevők. A közönség élőben láthatja az adatcserét az egyes eszközök között NFC-n, illetve interneten keresztül, majd a bemutatott termékek a szünetekben kipróbálhatók is lesznek.

A szeminárium napirendjén olyan témák szerepelnek, mint fizetési tranzakció NFC-n keresztül (a bemutató egy NFC telefonon telepített bankkártya alkalmazás, és a Vivotech cég által gyártott, a világon legelterjedtebb érintés nélküli olvasó terminál segítségével történik); a Smartposter, a digitális marketing forradalmian új megoldása, amely a szabványos NDEF formátummal lehetővé teszi, hogy a világ összes smartposterje egy megoldáson alapuljon.  Szó lesz a digitális jegyrendszerről, és az NFC alapokon történő beléptetésről is, ismertetve a MobilShow-n már megannyiszor bizonyított beléptető rendszert.

A résztvevők megismerkedhetnek a rendszer legfontosabb részével, amelynek segítségével a belépések statisztikája egyszerűen és költséghatékonyan nyomon követhető. Terítékre kerülnek újabb és a legújabb megoldások: olyan alkalmazás, amely képes egyszerre kezelni az NFC tag-eket és a 2D QR kódokat, így például egyszerűen és gyorsan lehetséges raktárkészletek nyilvántartása, kezelése.

A szakmai fórumra nem csak szakembereket, hanem az alkalmazások iránt érdeklődő üzleti partnereket is várják. Jelentkezni a rendezvény honlapján, a www.mobilkonferencia.hu oldalon lehet.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés