Connect with us

technokrata

Blackberry a Pannonnál

Kütyük

Blackberry a Pannonnál

A norvégiai Telenor kizárólagos tulajdonában lévő Pannon, valamint a Research In Motion a magyar piacon is bevezeti a BlackBerry megoldást. A BlackBerry megoldásban az okostelefonok, szoftverek és szolgáltatások együttese révén az egyszerűen használható vezeték nélküli e-mail és internet-hozzáférés, a telefon és a naptár mellett multimédiás, valamint egyéb üzleti és szabadidős alkalmazások állnak a felhasználók rendelkezésére.

“Számos cég számára kritikus fontosságú, hogy munkatársai bármikor és bárhol elérhetőek legyenek. Az új fejleményekre, kérdésekre vagy problémákra adott gyors válasszal a vállalatok versenyelőnyhöz juthatnak. A Pannon BlackBerry megoldásával ténylegesen megvalósítható a vállalatok szükségleteinek és ügyfeleik igényeinek minden szempontból megfelelő mobil iroda koncepciója. Ennek eredményeként nem csupán az ügyfélszolgálat színvonala, hanem a dolgozói elégedettség is növelhető, ami végső soron hatékonyabb üzleti működést eredményez” – nyilatkozta Ove Fredheim, a Pannon vezérigazgatója.


“Nagyon örülünk annak, hogy a Pannon bevezette Magyarországon a BlackBerry megoldást. A BlackBerry okostelefonok ideális választást jelentenek azok számára, akik utazás közben is szeretnék tartani a kapcsolatot kollégáikkal, barátaikkal és családjukkal, és nem akarnak lemaradni a folyamatosan özönlő üzleti és személyes információkról” – nyilatkozta Don Morrison, a RIM üzemeltetési vezérigazgató-helyettese.

A Pannon kezdetben a BlackBerry 8820 és a BlackBerry Pearl 8100 okostelefonokat kínálja a szolgáltatáshoz. A BlackBerry 8820 egy teljes QWERTY-billentyűzettel felszerelt dinamikus okostelefon. A BlackBerry Pearl 8100 azok számára nagyszerű választás, akik a BlackBerry okostelefonok kapacitását kívánják kihasználni a fejlett multimédiás funkciókkal együtt egyetlen kisméretű, esztétikus megjelenésű telefonkészülékben.


BlackBerry 8820


A BlackBerry 8820 okostelefon az üzletemberek igazi álomtelefonja. Lehengerlő funkciói között említhető a 802.11g kompatibilis WiFi támogatás, valamint a BlackBerry Maps térképszoftverrel működő integrált GPS-funkciók.


A vékony és elegáns megjelenésű BlackBerry 8820 okostelefon egyetlen nagy teljesítményű kommunikációs eszközként prémium telefonfunkciókat, valamint fejlett e-mail és üzenetkezelő szolgáltatásokat kínál. Emellett teljes értékű internetböngészővel, szervezővel és médialejátszóval is rendelkezik, amely különféle formátumú audio- és videofájlok lejátszására alkalmas. Ezen túl a készüléken egyéb mobilalkalmazások széles köre is futtatható.BlackBerry Pearl 8100


Az intelligens és esztétikus BlackBerry Pearl 8100 okostelefon teljes körű mobil irodai megoldást kínál. A mindössze 14,5 mm vastagságú készülék csupán 89 grammot nyom, ennek ellenére a díjnyertes BlackBerry okostelefonok minden tudását belesűrítették. A telefon RIM SureType QWERTY billentyűzetkezelő technológiájával az üzenetek írása vagy a telefonhívások kezdeményezése minden eddiginél gyorsabb és egyszerűbb.

A Pannon a nagyvállalati ügyfeleknek a BlackBerry Enterprise Service, a kisvállalatoknak és egyéni felhasználóknak pedig a BlackBerry Internet Service szolgáltatást kínálja.

Az előbbi termékkel a saját e-mail szervert üzemeltető szervezeteket célozzák meg. A BlackBerry Enterprise Server tökéletesen együttműködik az IBM Lotus Domino, a Microsoft Exchange és Novell GroupWise levelezőprogramokkal, és olyan fejlett adattitkosítást és informatikai szabályrendszert használ, amely biztonságos, “push-alapú” vezeték nélküli hozzáférést biztosít a vállalati e-mailekhez és egyéb céges adatokhoz.

A BlackBerry Internet Service szolgáltatást elsősorban kisvállalatok és egyéni felhasználók számára kínálják. Ezzel a szolgáltatással egyetlen készülékről maximum 10 támogatott vállalati és egyéni e-mail fiók érhető el, köztük az olyan legnépszerűbb internetszolgáltatói fiókok, mint a Yahoo! Mail és a Google Mail.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin