Connect with us

Hirdetés

technokrata

Az egységes kommunikációs piacot az Avaya vezeti

Kütyük

Az egységes kommunikációs piacot az Avaya vezeti

Az Avaya nyerte el a “Frost&Sullivan Világpiaci Vezető 2008” díjat az audio konferencia piacon. Az elismerés a termékszállítás / értékesítés területén elért domináns szerepének és árbevétel tekintetében kialakult vezető piacrészesedésének köszönhető. Az Avaya piacvezető pozícióját és elért eredményeit sorban már a második alkalommal jutalmazták.

A Frost & Sullivan vezetői díjai a tanácsadó vállalat legújabb jelentésein alapulnak, melyek a piac mozgatórugóit, a megszorításokat, a versenytársakkal kapcsolatos híreket, a növekedési lehetőségeket és az audio konferencia piac főbb forgalmazóit figyelték. A jelentésből kiderül, hogy az egységes kommunikáció területén kialakult vezető pozíciója az Avayának a 2007-és 2009 közötti időszakban, az értékesítés és árbevétel területén elért dominanciájának köszönhető.

A Frost&Sullivan szerint az audio konferencia piac 116,3 millió dolláros árbevételt ért el 2007-ben, mely a 2006-os 109,6 millió dolláros árbevételhez képest 6,1 százalékos növekedést jelent. Az audio konferencia piacon belül a legerősebb pozícióval az Avaya rendelkezik 27 százalékos részesedésével.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés