Connect with us

Hirdetés

technokrata

A Vodafone a legelkötelezettebb vállalat

Kütyük

A Vodafone a legelkötelezettebb vállalat

Szombaton kilencedik alkalommal, adták át hat kategóriában a Figyelő Top200 díjakat. A második alkalommal meghirdetett Társadalmi elkötelezettség kategóriában a szakmai zsűri a Vodafone Magyarország Zrt. CSR tevékenységét tartotta a legkiválóbbnak.

A hatfős zsűri indoklásában kiemelte, a pályázók közül a Vodafone adaptálja és alkalmazza legjobban anyacégének CSR politikáját a helyi viszonyokra.

A Top200 díjak meghirdetése során az idén megújult a Társadalmi elkötelezettség kategória. A vállalatok egy külön kérdőívvel pályázhattak, melyet egy hatfős szakmai zsűri bírált el. A pályázat kérdőívét, melyben a zsűri társadalmi felelősségvállalás három dimenziójára, a gazdasági, társadalmi és környezeti hatások figyelembevételére volt kíváncsi, 200 vállalathoz juttatták el.

“Egy felelős vállalat számára elengedhetetlen, hogy ne környezetétől elszigetelten, hanem azzal együttműködésben működjön. Tudjuk, hogy felelősséggel tartozunk az itt élőkért, a környezetünkért, és mindent elkövetünk, hogy szolgáltatásunkkal, támogatásunkkal és működésünk felelős irányításával segítsük és óvjuk a körülöttünk lévő világot. Nem titkolt célunk, hogy 2010-re a Vodafone szó ne csak egyszerűen egy mobilszolgáltató neve legyen, hanem egy felelős mobilszolgáltatóé is.” – jelentette ki beszédében dr. Beck György, a Vodafone Magyarország Zrt. vezérigazgatója.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés