Connect with us

Hirdetés

technokrata

A Motorola bemutatja David Beckham AURA-ját

Kütyük

A Motorola bemutatja David Beckham AURA-ját

“The AURA of David Beckham”, a Motorola legújabb hirdetési kampánya úgy mutatja meg a futballsztárt, ahogy még sose láttuk. A stúdiófelvételek márciusban zajlottak Milánóban.

Beckham, – aki a világ talán egyik legtöbbet fotózott embere, valamint az angolok és az AC Milan sztárja – különleges módon jelenik és mutatja meg különleges AURA-ját.

A végeredmény – amelyhez az utómunka során speciális effektek készültek – Beckhamet más fényben mutatja meg. A keretező vörös fény túlvilági AURA-t kölcsönöz a sztárnak, az előhívott kép légies hatású ábrázolása Beckham bordáinak, izmainak és artériáinak, mintha egy röntgensugár pásztázná végig a testét.

A képen tradicionális és modern hatások is érzékelhetők; a merész egyesítés nem csupán a reneszánsz művészet vagy a klasszikus szobrászat precíz anatómiájára emlékeztet, de utal a modern, robot-szerű lényekre is.

Több mint 700 svájci alkatrészből közel 2 hét alatt készül a luxus órák szépségéből ihlettett AURA mobiltelefon. Az AURA a tökéletes formaterv és a belső szépség szinonimája – akárcsak David Beckham.

“Szeretem a klasszikus órákat, amiket mechanikájuk tesz stílusossá, és igazán különlegessé, akárcsak az AURA mobiltelefont.” – nyilatkozta Beckham. – “A Motorola mindig valami egyedivel rukkol elő, olyannal, amivel eddig senki más, és most újra ezt tették az AURA telefonnal.”

A Motorola AURA a művészet és design ünnepe. A luxus órák szépsége által ihletett, kézzel összeszerelt rozsdamentes acél házban több mint 200 svájci gyártású alkatrész található. A világ első, valódi kör alakú kijelzővel rendelkező mobiltelefon ragyogó, 16 millió színű, 300 dpi felbontású és 62 karátos zafírkristály lencse kijelzővel rendelkezik. – ez az egyik legkarcálóbb anyag a földön.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés