Connect with us

Hirdetés

technokrata

A kép életre kel

Kütyük

A kép életre kel

Áprilistól Magyarországon is kapható a Motorola új, továbbfejlesztett CrystalTalk audio-technológiával, 5 megapixeles kamerával és MP3 lejátszókhoz hasonló navigációval rendelkező Motorola VE66 készüléke.

A szétcsúsztatható készülék a Motorola mobilkészülékeken elsőként alkalmazott widget-integrációval is büszkélkedhet, ami egyszerűbb és gyorsabb hozzáférést enged a felhasználó számára legfontosabb alkalmazásaihoz – pl.: sporthírekhez, árfolyamjelzőhöz, vagy a kedvenc blogok RSS feedjeihez.

A MOTOROLA VE66 a továbbfejlesztett CrystalTalk technológia révén felerősíti a beszélgetések hangját és segít a háttérzaj csökkentésében, így gyakorlatilag semmi nem állhat a telefonáló és telefonhívásai közé. A CrystalTalk technológiával ellátott mobilon figyelemre méltó különbség érzékelhető a beszélgetések tisztaságában és érthetőségében a személyre szabott zajadaptációnak köszönhetően. A VE66 készülékben két mikrofon segíti a környezeti háttérzajok kiszűrését. 

A MOTOROLA VE66 könnyedén készít éles és tiszta képeket, bárkiből kihozva a benne rejlő fotográfust. A VE66 számos olyan funkcióval rendelkezik, amelyek elvárhatók egy modern digitális kamerától. A kameragomb lenyomásával a VE66 készülék azonnal elindítja az autofókuszt, szükség esetén aktiválja a LED vakut, stabilizálja a képet és csökkenti a vörösszem-hatást – mindez azért, hogy a készített képek kiváló nyomtatási minőségűek legyenek. Az automatikus színtelítettség-beállítással a fehér még fehérebb, a fekete még határozottabb és a színek még élethűbbek.

A MOTOROLA VE66 FastScroll navigációs gyűrűje gyors és pontos keresést tesz lehetővé a menük és a tartalmak között. És ez még nem minden: Az 2.0 USB csatlakozó gyors adathozzáférést biztosít a felhasználó számítógépe és a beépített  MP3 lejátszó között. Wi-Fi kapcsolattal az internet-böngészés, vagy fotók, audió- vagy videó-fájlok barátokkal történő megosztása is csak néhány lépés.1 A beépített FM rádió RDS-funkciójának2 segítségével menet közben új zeneszámok fedezhetők fel.

A VE66 az első Motorola telefon, amelyre valós idejű információk tölthetőek le időjárásról, sporteredményekről, részvénymutatókról, repülőjáratokról, társasági eseményekről a widget-integrációnak köszönhetően.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés