Connect with us

technokrata

Microsoft-Facebook házasság

Kütyük

Microsoft-Facebook házasság

Most a Hotmail felhasználók kaptak extra facebookos lehetőségeket.

Nem újkeletű a Microsoft és a Facebook közötti kapcsolat: a Google-t kiszorítva a Bing szolgálja ki a közösségi hálózatra irányuló kereséseket, de említeni lehet az új Windows Live Messengert is, mely integrált Facebook chatet tartalmaz. Tehetik mindezt anélkül, hogy ellátogatnának a közösségi oldalra – azóta több mint 20 millióan kapcsolták össze Messenger-fiókjukat a Facebookkal, hogy élhessenek eme lehetőséggel.

hotmail facebook

Utóbbi lehetőség terjedt ki most új redmondi szolgáltatásra: a Hotmail felhasználói szerte a világon a netes levelező felületéről cseveghetnek a Facebookon levő ismerőseikkel, barátaikkal, családtagjaikkal. Ezzel mintegy 350 milliós felhasználói bázis kapcsolódik össze a közösségi hálózattal – a Hotmail-felhasználók háromnegyedének van Facebook profilja.

Azoknak, akik szeretnék kipróbálni a csevegést, először össze kell kapcsolniuk Facebook és Windows Live fiókjukat, illetve kipipálni a „Csevegés Facebook barátaimmal” opciót a Windows Live beállításaiban. Ezt követően már csak be kell lépniük a Hotmail felületére és akár levelezés közben is küldhetnek azonnali üzenetet a Facebookba vagy a Messenger-be belépett barátaikkal.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin