Connect with us

Hirdetés

technokrata

Office Web Apps: ingyenes irodai programcsomag az interneten

Kütyük

Office Web Apps: ingyenes irodai programcsomag az interneten

Magyarországon is elérhető a weben az Office Web Apps.

Közel 100 nappal az Office Web Apps bejelentése után több mint 20 millió felhasználója van az alkalmazásnak, mellyel szabadon, a számítási felhőben böngésző segítségével szerkeszthetők az Office-dokumentumok, így a táblázatok, bemutatók és jegyzetek bárhonnan elérhetők lehetnek. Az Office Web Apps tartalmazza a felhasználók által leggyakrabban igénybe vett funkciókat, kezelőfelülete pedig a széles körben ismert asztali Office programcsomagra épül. Az online program mindenki számára ingyenes, használatának nem feltétele az Office 2010, vagy valamely régebbi Office programcsomag jogtiszta változatának telepítése.

A legújabb Office Web Apps arra is képes, hogy egy blogba vagy weboldalba ágyazzon be egy Excel táblázatot vagy PowerPoint prezentációt. Ráadásul, ha az Office Web Apps-en belül frissítjük a táblázatot, akkor az a blogon vagy weboldalon is frissül, a prezentáció pedig kis méretben és teljes képernyőn is megtekinthető. Mindemellett a netes bemutatókhoz szabadon használható az Office.com képtára, amely több mint kétszázezer jogdíjmentes, szabadon felhasználható fotót és illusztrációt tartalmaz.

Más internetes szövegszerkesztőkkel ellentétben eredeti formátumukban őrzi meg az Office-dokumentumokat, a konvertálásnál nem veszik el semmilyen formázási parancs. Ezek ráadásul közvetlenül a Microsoft ingyenes internetes tárhelyéről, a mindenki számára 25 GB kapacitást nyújtó SkyDrive-ról is megnyithatók, és nemcsak a Hotmail, hanem a Gmail vagy a Yahoo Mail fiókkal rendelkezők is szerkeszthetik ezeket.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés