Connect with us

technokrata

Új Samsung mobiltelefonok

Kütyük

Új Samsung mobiltelefonok

Szélesebb felhasználói kört céloz meg a négy új, androidos készülék.

A Samsung Galaxy sorozat újabb tagjait az első termék, a Samsung Galaxy S sikere ihlette, amelyből 10 millió darabot adtak el mindössze hét hónap alatt. A termékcsalád egyes tagjainak tervezése során az „S” jelentette a kiindulópontot, amelyet az eltérő vásárlói igényeknek megfelelően szegmentáltak, elérhetővé téve az Android platformú okostelefonokat szélesebb rétegek számára is.

A kibővített termékcsalád a felhasználók számára számtalan szórakozási lehetőséget nyújt az Android Market és a Samsung Apps kínálta több mint 100 000 alkalmazás révén (Magyarországon egyelőre csak az ingyenes alkalmazások letölthetőek.) A Samsung Galaxy készülékeit Wi-Fi-vel és Social Hub funkcióval látták el, ezáltal a felhasználók egyetlen integrált felületen, számos különböző módon (közösségi hálózatokon, üzenőküldő programon, e-mailben) kapcsolatba léphetnek, és folyamatosan kommunikálhatnak ismerőseikkel, barátaikkal.

Samsung galaxy aceA Samsung Galaxy Ace a divatot követő, élénk társasági életet élő, fiatal felnőttek számára készült. A kompakt készülék 3,5 hüvelykes HVGA kijelzővel rendelkezik. A telefon alapjaként egy 800 megahertzes processzor szolgál, felszereltségéhez tartozik a Voice Search funkció (egyelőre angol nyelven elérhető) és a ThinkFree Office dokumentumszerkesztő alkalmazás.

A Samsung Galaxy Fit készülék optimális az útközben történő tartalommegosztáshoz és a zökkenőmentes internetböngészéshez, alapjaként egy 600 megahertzes processzor szolgál. A Samsung Galaxy Fit 3,31 hüvelykes QVGA kijelzővel bír. A Samsung Galaxy Gio (az ékkő szó olasz megfelelője) pedig szerteágazó kapcsolattartást támogató funkcióival fiatal felnőttek számára készült. 3,2 hüvelykes kijelzővel rendelkezik a telefon. A Samsung Galaxy mini fiatalok számára készített, első okostelefonnak szánt készülék. Az oldalán fényes, színes csíkkal borított kompakt telefon 3,14 hüvelykes kijelzővel, Quick Office dokumentumnézegetővel valamint egy 600 megahertzes processzorral rendelkezik.

Samsung galaxy smartphones (2011 eleje) lifestyle

A készülékek közül a Samsung Galaxy Ace, a Samsung Galaxy mini már megvásárolható Oroszországban, míg a „Fit” és a „Gio” február környékén kerül ugyanezen piacon bevezetésre. A négy új termék ezt követően lesz elérhető Európa más országaiban, valamint Indiában és Kínában is. Hivatalosan a Mobile World Congress kiállításon, február 14-17. között fogják bemutatni Barcelonában.

A hazai piacon hamarosan számíthatunk a Samsung Galaxy Ace és a Samsung Galaxy mini érkezésére.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák