Connect with us

technokrata

Olyat tud a Google, amit az Apple nem!

Kütyük

Olyat tud a Google, amit az Apple nem!

Régóta szenved már Steve Jobs cége azzal a problémával, amire a Google szinte mellényzsebből húzta elő a megoldást.

Többször írtunk már arról a furcsa jelenségről, miszerint nem lehet fehér színű iPhone-t kapni, már ami a készülék negyedik generációját illeti. Több pletyka is napvilágot látott, mi ennek az oka (ezekről bővebben itt és itt), még az év elején szokásos hardvertemető cikkünkben is helyet kapott a jelenség (kétes dicsőség, de a tízes lista élén végzett). Egy, a napokban kiszivárgott kép szerint azonban úgy tűnik, hogy csak az Apple szerencsétlenkedik a fehér színnel…

Google Nexus S white

forrás: Bestboyz

A Google legújabb, második generációs Nexus S telefonja – melyet valójában a Samsung gyárt a keresőóriás számára, saját, Galaxy S készüléke alapján – ugyanis fehér. Félig. Az új készülék hátlapját sikerült steril színűre festeni, így hamarosan már nem csak teljesen feketében lesznek megvásárolhatók a Google okostelefonjai (jelenleg csak ebben a színben kaphatók). Pontos megjelenési időpont azonban egyelőre nem ismert.

És hogy mikor találkozhatunk végre fehér iPhone-nal? Nos, legutolsó értesüléseink szerint tavasz előtt nem várható ilyen modell hivatalos megjelenése, az Apple rajongóknak addig mindenképpen várniuk kell, ha a fekete változattól idegenkednek.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle