Connect with us

technokrata

InnoMax: újratöltve

Kütyük

InnoMax: újratöltve

[X] A nemzetközi vállalatlánccal rendelkező DBH Group idén is pályázik az Invitel InnoMax Díjra

Az üzleti és befektetési szolgáltatások piacán egyedi üzleti modelljéről ismert DBH Group egyrészt fizikai infrastruktúrát, valamint az erre épülő üzleti szolgáltatásokat, harmadrészt pedig kockázati tőkét biztosít a hazai és nemzetközi kis- és középvállalkozásoknak. Vállalati filozófiájuk alappillérei: professzionalizmus, innováció, ügyfélorientált szemlélet, mindez pedig szinte egyértelművé teszi, hogy a cég a tavalyi év után idén is elindul az Invitel innovációs pályázatán. Erről beszélgettünk a cégcsoport vezérigazgatójával, dr. Erdei Sándorral.

Miért jelentkeztek az InnoMax pályázatra?

Az InnoMax nagyszerű fórum azoknak a hazai kis- és középvállalkozásoknak, amelyeknek fontos a fejlesztéseik számára nyújtott elismerés és az ebből eredő szakmai nyilvánosság. A DBH Group innováció iránti elkötelezettsége és az eredményességből fakadó publicitás is mind amellett szólt, hogy a tavalyi év után idén is nevezzünk az InnoMaxra.


dr. Erdei Sándor, a DBH Group vezérigazgatója

Miről szól a pályázat?

Pályázatunk középpontjában szolgáltatásmenedzsment áll. Egy innovatív, szolgáltatásalapú termékfejlesztési rendszert dolgoztunk ki, amely kis – és középvállalkozások számára nyújthat segítséget Magyarországon és Európában a gazdasági válságot ellensúlyozandó. A „DBH Üzleti Modell” egyrészt fizikai infrastruktúrát jelent: irodákat és ipari létesítményeket biztosít, mind az alapterület, mind az időtartam tekintetében, rugalmas feltételekkel vállalkozásoknak. Másrészt üzleti szolgáltatásaink igénybevételével az üzletfelek könnyebben szervezhetik ki pénzügyi, projektmenedzsment-feladataikat, így csak saját főtevékenységükre kell koncentrálniuk. Mindezen felül kockázati tőkét is képesek vagyunk biztosítani. Természetesen a fejlesztések és a működés egy jelentős része a virtuális térben történt, így kapcsolódunk az Invitelhez.

Mit üzen azoknak a vállalatoknak, amelyek esetleg még csak gondolkodnak azon, hogy pályázzanak?

Viszonylag rövid időráfordítással megismertethetik szakmai fejlesztéseiket, az innovációban elért eredményeiket a széleskörű nyilvánossággal. Szerintünk manapság ez rendkívül fontos, mivel kevés az olyan fórum, ahol kisebb és közepes méretű cégek is eséllyel pályázhatnak innovációval kapcsolatos díjakra.

www.invitel.hu/innomaxSzólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle