Connect with us

technokrata

Windows frissítés telefonhoz

Kütyük

Windows frissítés telefonhoz

Érkezik a Windows Phone 7 első komolyabb frissítése. Gyorsabban induló alkalmazások, Copy & Paste – többek között ezt ígéri a Microsoft.

Megoszlanak a vélemények arról, mennyire számít sikertörténetnek a Microsoft legújabb, okostelefonokra fejlesztett operációs rendszere. A Windows Phone 7 a korábbi változathoz képest egészen jól debütált, igaz, nem volt nehéz dolga lepipálni a korábbi Windows Mobile rendszert. Ugyanakkor a Google Androidja megszorongatásának a közelében sem jár, sőt. Az LG is csalódottságának adott hangot, Optimus 7 okostelefonja kapcsán (ezen is WP7 operációs rendszer fut).

A Microsoft szerint idő kell az új platformnak, no meg némi vérfrissítés. Habár azt nem árulta el a redmondi óriásvállalat, hogy mikor érkezik majd (csupán annyit közölt, hogy a következő néhány hónapban), arról egészen sokat megtudhatunk, milyen újításokat hoz az OS-t használók életébe. Talán ezek közül a legfontosabb, hogy végre ezen a platformon is elérhető lesz a Copy & Paste funkció – érdekes, hogy megjelenésükkor ez a lehetőség szinte minden okostelefon operációs rendszeren hiányzott.

Zökkenőmentesebb használatot ígér a Microsoft a frissítés telepítését követően. Ez többek között az alkalmazások és játékok rövidebb indítási idejében mutatkozik meg, illetve a WP7 alkalmazásboltjában való keresés is gyorsabbá válik. Ha valaki csak alkalmazások után kutat, akkor a jövőben nem fog játékokat/zenéket is kidobni a kereső, és vica versa.

Amint azt fent írtuk, egyelőre nem lehet tudni, hogy mikor érkezik a frissítés. Telepítéséhez azonban semmilyen extra varázslat nem kell, hiszen az összes, WP7-tel telepített eszközön be van kapcsolva az automatikus értesítés. Amint egy felpattanó üzenet formájában felhívja a felhasználó figyelmét a rendszer az update elérhetőségére, máris megkezdődhet a letöltés.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák