Connect with us

Hirdetés

technokrata

Windows frissítés telefonhoz

Kütyük

Windows frissítés telefonhoz

Érkezik a Windows Phone 7 első komolyabb frissítése. Gyorsabban induló alkalmazások, Copy & Paste – többek között ezt ígéri a Microsoft.

Megoszlanak a vélemények arról, mennyire számít sikertörténetnek a Microsoft legújabb, okostelefonokra fejlesztett operációs rendszere. A Windows Phone 7 a korábbi változathoz képest egészen jól debütált, igaz, nem volt nehéz dolga lepipálni a korábbi Windows Mobile rendszert. Ugyanakkor a Google Androidja megszorongatásának a közelében sem jár, sőt. Az LG is csalódottságának adott hangot, Optimus 7 okostelefonja kapcsán (ezen is WP7 operációs rendszer fut).

A Microsoft szerint idő kell az új platformnak, no meg némi vérfrissítés. Habár azt nem árulta el a redmondi óriásvállalat, hogy mikor érkezik majd (csupán annyit közölt, hogy a következő néhány hónapban), arról egészen sokat megtudhatunk, milyen újításokat hoz az OS-t használók életébe. Talán ezek közül a legfontosabb, hogy végre ezen a platformon is elérhető lesz a Copy & Paste funkció – érdekes, hogy megjelenésükkor ez a lehetőség szinte minden okostelefon operációs rendszeren hiányzott.

Zökkenőmentesebb használatot ígér a Microsoft a frissítés telepítését követően. Ez többek között az alkalmazások és játékok rövidebb indítási idejében mutatkozik meg, illetve a WP7 alkalmazásboltjában való keresés is gyorsabbá válik. Ha valaki csak alkalmazások után kutat, akkor a jövőben nem fog játékokat/zenéket is kidobni a kereső, és vica versa.

Amint azt fent írtuk, egyelőre nem lehet tudni, hogy mikor érkezik a frissítés. Telepítéséhez azonban semmilyen extra varázslat nem kell, hiszen az összes, WP7-tel telepített eszközön be van kapcsolva az automatikus értesítés. Amint egy felpattanó üzenet formájában felhívja a felhasználó figyelmét a rendszer az update elérhetőségére, máris megkezdődhet a letöltés.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés