Connect with us

technokrata

Rekordgyors memóriakártyák a Kingstontól

Kütyük

Rekordgyors memóriakártyák a Kingstontól

Immár a HD videózás sem akadály – 60 MB/mp tempóra képes memóriakártyákat mutatott be a gyártó.

Kingston_SDHC-UXX_233X_32GBA az idei CES-n jelentette be az új Kingston Secure Digital High Capacity (SDHC) UHS-I UltimateXX memóriakártyáit a gyártó. A jelenleg elérhető legmagasabb sebességi osztályba tartozó , január második felében megjelenő Kingston UltimateXX memóriakártyák ideális választást jelentenek a profi fotósok és videósok számára. A fotósok minden bizonnyal értékelni fogják, hogy a korlátozott memóriasebesség miatt, korábban kihívást jelentő sorozatfelvételeket most már könnyedén elkészíthetik. Az SDHC UHS-I memóriakártya teljesítménye UHS-I készülék használata esetén optimális, a Class 4, 6 és 10 besorolású készülékekkel pedig visszamenőlegesen kompatibilis.

A Kingston UltimateXX termékcsaládja megfelel az SD Association UHS-I, 60 MB/mp olvasási és 35 MB/mp írási sebességű sebességosztályra vonatkozó szabványainak. A jelenlegi teljesítményszintet alapul véve az SDHC UHS-I memóriakártyák írási sebessége háromszor nagyobb, mint az SDHC Class 10 kártyáké. Az élettartam garanciával kínált UltimateXX termékcsalád tagjai 8 GB-os, 16 GB-os és 32 GB-os méretben érhetők el.

Jellemzők
– Megfelelőség: az SD Card Association specifikáció 3.01-es verziójának
– Biztonságos: a véletlen adatvesztést beépített írásvédelmi kapcsoló akadályozza meg
– Kompatibilis: az SDHC- és SDXC-kártyák fogadására alkalmas eszközökkel, nem kompatibilis a szabványos SD-eszközökkel/-olvasókkal
– Méret: 24 mm x 32 mm x 2,1 mm
– Tömeg: 2,5 g
– Tárolási hőmérséklet: -40 °C – 85 °C
– Működési hőmérséklet: -25 °C – 85 °C
– Feszültség: 3,3 V
– Fájlformátum: FAT32

Kingston memóriakártyákSzólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák