Connect with us

Hirdetés

technokrata

A KKV-k most sokat nyerhetnek az Invitelnél

Kütyük

A KKV-k most sokat nyerhetnek az Invitelnél

[X] Minden vállalkozás számára jól jöhet, ha egy ideig az Invitel állja a telefon-, vagy internetszámláját, esetleg a szerver-előfizetés költségeit. Az InnoMax Díjon 3 kategóriában 300 ezer, 500 ezer és 1 millió forint értékű szolgáltatást nyerhetnek azok a vállalatok, amelyek bármilyen üzleti újítást, termékfejlesztést, hatékonyságot javító innovációt vezettek be az elmúlt időszakban és ehhez az Invitel szolgáltatásait is igénybe vették. Január 31-ig még lehet pályázni az InnoMax Díjra.

Az újító cégeket támogatni kell

„Magyarország hihetetlenül sok szellemi nagyságot adott a világnak az elmúlt, több száz évben, de az ötletek önmagukban nem elegendőek és a megvalósítás ma hangsúlyosabb, mint bármikor. Azokat a kkv-kat, akik a borús gazdasági helyzetben is képesek innovációra, komolyan támogatni kell, most igazán nagy szükség van rájuk. Örülök, hogy az Invitel egy ilyen kezdeményezéssel, mint az InnoMax Díj teret ad mindennek.” – mondta el Krisán László, a KA-VOSZ Zrt. vezérigazgatója, a zsűri tagja.

Nincs esélytelen pályázat

A gazdasági élet bármely területéről érdemes nevezni: legyen szó akár egy ötletes számlázási rendszerről, hatékonyabb készlet-nyilvántartási programról, webes fejlesztésről, ügyfélkapcsolatot javító innovációról. „Az Invitel olyan iparágban dolgozik, ahol az innováció nem lehetőség, hanem kötelezettség. Ezért pontosan tudjuk, hogy mennyi munka van még a legapróbbnak tűnő átszervezésben, innovációban is, ez pedig tiszteletet és ösztönzést érdemel.


Zsembery György, a zsűri elnöke

Ezzel a díjjal is szeretnénk támogatni minden ügyfelünket, aki képes a megújulásra és szán néhány percet arra is, hogy elkészítse pályázatát” – fogalmazott Zsembery György az Invitel üzleti működéséért felelős vezérigazgató-helyettese, a zsűri elnöke.

Gyors és egyszerű jelentkezés

A jelentkezés rendkívül egyszerű, a pályázat néhány perc alatt elkészíthető a www.invitel.hu/innomax oldalon található rövid űrlap segítségével. Jelentkezni január 31-ig lehet, a nyertesek kiválasztására 2011 februárjában, az ünnepélyes díjátadóra pedig 2011 márciusában kerül sor.


A tavalyi év nyertesei

Tovább
Hirdetés

Kapcsolódó cikkek


Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés