Connect with us

technokrata

A KKV-k most sokat nyerhetnek az Invitelnél

Kütyük

A KKV-k most sokat nyerhetnek az Invitelnél

[X] Minden vállalkozás számára jól jöhet, ha egy ideig az Invitel állja a telefon-, vagy internetszámláját, esetleg a szerver-előfizetés költségeit. Az InnoMax Díjon 3 kategóriában 300 ezer, 500 ezer és 1 millió forint értékű szolgáltatást nyerhetnek azok a vállalatok, amelyek bármilyen üzleti újítást, termékfejlesztést, hatékonyságot javító innovációt vezettek be az elmúlt időszakban és ehhez az Invitel szolgáltatásait is igénybe vették. Január 31-ig még lehet pályázni az InnoMax Díjra.

Az újító cégeket támogatni kell

„Magyarország hihetetlenül sok szellemi nagyságot adott a világnak az elmúlt, több száz évben, de az ötletek önmagukban nem elegendőek és a megvalósítás ma hangsúlyosabb, mint bármikor. Azokat a kkv-kat, akik a borús gazdasági helyzetben is képesek innovációra, komolyan támogatni kell, most igazán nagy szükség van rájuk. Örülök, hogy az Invitel egy ilyen kezdeményezéssel, mint az InnoMax Díj teret ad mindennek.” – mondta el Krisán László, a KA-VOSZ Zrt. vezérigazgatója, a zsűri tagja.

Nincs esélytelen pályázat

A gazdasági élet bármely területéről érdemes nevezni: legyen szó akár egy ötletes számlázási rendszerről, hatékonyabb készlet-nyilvántartási programról, webes fejlesztésről, ügyfélkapcsolatot javító innovációról. „Az Invitel olyan iparágban dolgozik, ahol az innováció nem lehetőség, hanem kötelezettség. Ezért pontosan tudjuk, hogy mennyi munka van még a legapróbbnak tűnő átszervezésben, innovációban is, ez pedig tiszteletet és ösztönzést érdemel.


Zsembery György, a zsűri elnöke

Ezzel a díjjal is szeretnénk támogatni minden ügyfelünket, aki képes a megújulásra és szán néhány percet arra is, hogy elkészítse pályázatát” – fogalmazott Zsembery György az Invitel üzleti működéséért felelős vezérigazgató-helyettese, a zsűri elnöke.

Gyors és egyszerű jelentkezés

A jelentkezés rendkívül egyszerű, a pályázat néhány perc alatt elkészíthető a www.invitel.hu/innomax oldalon található rövid űrlap segítségével. Jelentkezni január 31-ig lehet, a nyertesek kiválasztására 2011 februárjában, az ünnepélyes díjátadóra pedig 2011 márciusában kerül sor.


A tavalyi év nyertesei

Tovább
Kapcsolódó cikkek


Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

SmartPhone

Tipp